• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tallinna börs punane, Euroopa pendeldab

  Tallinna börsil on päev alanud langusega. Euroopa aktsiaturud kõiguvad langusega päeva alustamise järel positiivse ja negatiivse vahel.

  OMX Tallinn indeks on langenud ühe protsendi võrra 550,36 punktile. Läti börs on langenud 0,2 protsenti ja Leedu 1,1 protsenti.
  Baltika aktsia kukkuks 7,1 protsenti, 32,6 eurosendile. Aktsiaga on tehtud 12 tehingut ja 3340,60 eurone käive. Suurima käibega (42 433,22 eurot) oli börsil Olympic EG aktsia, mille hind langes 2,1 protsenti, 1,10 eurole.
  Saksamaa aktsiaturg on langenud 0,1 protsenti, Prantsusmaa 0,4 protsenti, Hispaania 0,4 protsenti, Suurbritannia 0,3 protsenti, Šveits 0,3 protsenti ja Itaalia 0,1 protsenti. Taani börs tõusis 0,04 protsenti, Soome 0,02 protsenti, Rootsi 0,2 protsenti, kuid Norra langes 0,1 protsenti. 
  Prantsusmaa ja Belgia võlakirjade tootlused tõusid, kuna De Standaard ajaleht kirjutas, et Belgia tahab Dexia lõhkumisplaani üle veel tingida. Prantsuse 10aastase paberi tootlus tõusis 0,09 protsendipunkti võrra 3,62 protsendile. Sama kestvusega Belgia võlakirja tootlus tõusis üheksa baaspunkti võrra 5,16 protsendile.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Nestor: hüvasti, administraator ja garderoobitädi!
Seekordne Nobeli majanduspreemia laureaat pälvis auhinna muu hulgas tõestuse eest, et miinimumpalga tõus ei pruugi tööhõivele mõjuda negatiivselt. Loodetavasti peab see paika ka Eesti järgmise aasta hüppelise miinimumpalga tõusu puhul, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Seekordne Nobeli majanduspreemia laureaat pälvis auhinna muu hulgas tõestuse eest, et miinimumpalga tõus ei pruugi tööhõivele mõjuda negatiivselt. Loodetavasti peab see paika ka Eesti järgmise aasta hüppelise miinimumpalga tõusu puhul, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Erootikapood loobus börsiplaanidest Omanik: me ei sobitu oma harimata juhatusega börsile
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Arco Vara juht loodab Enefitist kiiret kasumit
Kinnisvaraarendaja Arco Vara tegevjuht Miko-Ove Niinemäe tõdes, et osales väikeses mahus Enefit Greeni IPO-l, kuid neljakordne ülemärkimine tuli talle vaatamata soodsatele oludele üllatusena. Niinemäe näeb, et investorite arvu kasv on kasulik kõigile.
Kinnisvaraarendaja Arco Vara tegevjuht Miko-Ove Niinemäe tõdes, et osales väikeses mahus Enefit Greeni IPO-l, kuid neljakordne ülemärkimine tuli talle vaatamata soodsatele oludele üllatusena. Niinemäe näeb, et investorite arvu kasv on kasulik kõigile.
Riigikohus muutis kevadel vastutuse põhimõtteid kortermajade veetorude purunemisel
Tänavu kevadel tegi riigikohus olulise otsuse kortermaja veetoru lõhkemise juhtumis.
Tänavu kevadel tegi riigikohus olulise otsuse kortermaja veetoru lõhkemise juhtumis.