• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Olümpia hotelli uus juht tuleb Sharm-El-Sheikhist

  Radisson Blu Hotel Olümpia uueks tegevdirektoriks saab täna Meinard Schibler, võttes juhtimise üle Juha Mähönenilt, kes naaseb Soome.

  Pärast esmaste hotellitöö kogemuste kogumist Šveitsi erinevates hotellides ja restoranides alustas Schibler karjääri 1991. aastal Sofiteli hotellis Zürichis. Aastal 2000 määrati ta Hotel Alfa tegevdirektoriks Šveitsis Bernis. Seejärel liikus Schibler edasi Bindella Gastronomi regioonijuhi ametikohale Zürichis, kus ta vastutas kümne erineva restorani tegevuse eest üle Šveitsi.
  2002. aastal tuli Schibler Eestisse, kus töötas kolm aastat Grand Hoteli tegevdirektorina Meriton Hotels ASis. 2005. aastal võttis ta vastu väljakutse hotellijuhina Westing Leipzigis Saksamaal, sealt edasi kolis 2007 Egiptusesse juhtima Iberotel Fanarat Sharm-El-Sheikhis.
  Rezidor Hotel Groupiga liitus Schibler veebruaris 2008 ning asus tegevdirektori ametikohale Park Inn Sharm-El-Sheikh hotelli, millele 2010. aastal lisandus ka vastutus samas linnas asuva Radisson Blu Resorti eest.
  Meinard Schibler on lõpetanud Swiss Hotel Schooli Luzernis ja saanud BBA kraadi Zürichis Graduate School of Business Administrationis. Ta räägib saksa, prantsuse, inglise, hispaania ning itaalia keelt.
  Radisson Blu Hotel Olümpia on 1980. aasta Moskva olümpiamängudeks ehitatud hotell Tallinna kesklinnas. Lisaks 390 toale on hotellis 14 ruumiga konverentsikeskus, kohvik Café Boulevard pagariäriga, restoran Senso ning kõrgeimal korrusel asuv basseiniga tervisekeskus Club 26. Radisson Blu hotelliketiga liitus Olümpia juunis 2010.
  Rezidor Hotel Groupis on üle 400 hotelli 86 300 hotellitoaga enam kui 60 riigis. Rezidor opereerib brändidega Radisson Blu Hotels & Resorts, Park Inn by Radisson Euroopas, Lähis-Idas ja Aafrikas. Lisaks sellele opereerib ja arendab Rezidor ülemaailmse litsentsilepingu alusel koos Itaalia moemajaga Missoni uut elustiilibrändi Hotel Missoni.
  2006. aasta novembris noteeriti Rezidor Stockholmi börsil. Rezidori põhiomanik on Carlson Companies, Rezidori peakontor asub Brüsselis.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
USA väikeinvestorid tervitasid Trumpi SPACi vaimustusega
Donald Trumpi meediafirmat börsile vahendava firmaostufirma (SPAC) aktsia on Nasdaqil juba neljakordistunud ja saanud rohkem ostuordereid kui mistahes muu väärtpaber.
Donald Trumpi meediafirmat börsile vahendava firmaostufirma (SPAC) aktsia on Nasdaqil juba neljakordistunud ja saanud rohkem ostuordereid kui mistahes muu väärtpaber.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Ehitushinnad on aastaga kasvanud 12 protsenti
Ehitusplatsil tekkivad kulud hüppasid kvartaliga 5 ja aastatagusega võrreldes 11,8%, üle kahe kolmandiku hinnatõusust tuli ehitusmaterjalide hinnakasvust.
Ehitusplatsil tekkivad kulud hüppasid kvartaliga 5 ja aastatagusega võrreldes 11,8%, üle kahe kolmandiku hinnatõusust tuli ehitusmaterjalide hinnakasvust.