• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  USA börs: aktsiaindeksid lõpetasid erinevalt

  Aktsiaindeksid lõpetasid tänase kauplemispäeva erinevalt kui investorid tõmbasid hinge peale eilset mitmeprotsendilist rallit.

  Dow Jones: 12020    -26    -0,21%Nasdaq: 2626    +6    +0,22%S&P 500: 1245    -2    -0,19%
  Dow Jonesi Tööstusindeks lõpetas miinuses, kuid üle 12000 piiri. Dow komponentidest langesid kõige rohkem Alcoa 2,1% ja Travelers 2,08%, Boeing tõusis 3,3%. Volatiilsusindeks VIX, mis mõõdab börside hirmumeeleolusid lõpetas allpool 28. S&P sektoritest langes kõige rohkem finants, tehnoloogia näitas väikest tõusu. 
  Finantsaktsiad olid täna surve all kui Massachusettsi justiitsminister esitas viie USA suurpanga vastu hagi, sealhulgas: Bank of America, mis tõusis täna 1,6%; Wells Fargo -0,8%; JPMorgan -1,6%; Citigroup -0,5%. Panku süüdistatakse petlikes laenu tagatise äravõtmise tehingutes.
  Autotootjate aktsiad kauplesid täna miinuspoolel, vaatamata headele novembri müüginumbritele. General Motors langes 1,5%; Ford lõpetas 0,09% all; Toyota 0,27% miinuspoolel.
  Väärismetallid kauplevad USA börside sulgemisel suuremate muutusteta, kulla hind odavnes 2 dollarit kui unts maksab 1748 dollarit. Hõbeda hind +0,09%, untsi hind 32,8 dollarit. Brenti hind langes 1,4%; barreli hind: 108,4 dollarit, U.S. Light toornafta hind: 100,00 dollarit.
  Dollarindeks, mis mõõdab USA dollari käekäiku 6 suurima valuuta vastu langes täna 0,12%; indeksi väärtus: 78,29.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Siim Tammer: hunt börsinahas – miks börsitehinguid iseendaga tasub vältida
Soovitan võimalusel vältida börsi kaudu tehinguid iseendaga. Sellised tehingud jäävad järelevalvele silma, kirjutab finantsinspektsiooni juhatuse liige Siim Tammer asutuse blogis.
Soovitan võimalusel vältida börsi kaudu tehinguid iseendaga. Sellised tehingud jäävad järelevalvele silma, kirjutab finantsinspektsiooni juhatuse liige Siim Tammer asutuse blogis.
Goldman Sachsi tulemused panid aktsia tõusma
Goldman Sachs teatas reedel, et suutis kolmandas kvartalis kasumit pea 70 protsenti kasvatada, ületades sellega suurelt ootusi. Üleüldiselt on USA pankade jaoks kolmas kvartal olnud väga tugev, vahendab Reuters.
Goldman Sachs teatas reedel, et suutis kolmandas kvartalis kasumit pea 70 protsenti kasvatada, ületades sellega suurelt ootusi. Üleüldiselt on USA pankade jaoks kolmas kvartal olnud väga tugev, vahendab Reuters.
Arco Vara juht loodab Enefitist kiiret kasumit
Kinnisvaraarendaja Arco Vara tegevjuht Miko-Ove Niinemäe tõdes, et osales väikeses mahus Enefit Greeni IPO-l, kuid neljakordne ülemärkimine tuli talle vaatamata soodsatele oludele üllatusena. Niinemäe näeb, et investorite arvu kasv on kasulik kõigile.
Kinnisvaraarendaja Arco Vara tegevjuht Miko-Ove Niinemäe tõdes, et osales väikeses mahus Enefit Greeni IPO-l, kuid neljakordne ülemärkimine tuli talle vaatamata soodsatele oludele üllatusena. Niinemäe näeb, et investorite arvu kasv on kasulik kõigile.
55 miljonit elektrihindade korvamise kavast läheks ettevõtetele
Valitsuskoalitsiooni otsus elektri hinnatõusu korvata on segu ettevõtluse ja kodumajapidamiste subsiidiumitest, ettevõtetele läheb projektist tõenäoliselt ligikaudu 55 miljonit eurot.
Valitsuskoalitsiooni otsus elektri hinnatõusu korvata on segu ettevõtluse ja kodumajapidamiste subsiidiumitest, ettevõtetele läheb projektist tõenäoliselt ligikaudu 55 miljonit eurot.