• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Euroopa börsid languses

  Euroopa aktsiaturud on alustanud päeva langusega, kuna Euroopa liidritel on raskusi turu veenmisega kriisivastastes meetmetes. Ka värsked makronumbrid Aasiast viitavad maailma majanduskasvu aeglustumisele.

  Suurbritannia aktsiaturg langes 0,4 protsenti, Saksamaa 1,0 protsenti, Hispaania 0,5 protsenti, Šveits 0,5 protsenti ja Itaalia 0,3 protsenti. Soome aktsiaturg tõusis 0,7 protsenti, Norra langes 0,4 protsenti, Taani langes 0,5 protsenti ja Rootsi on tõusnud 0,01 protsenti. Eesti aktsiaturg on langenud 1,0 protsenti, Leedu 0,03 prtosenti, kuid Läti on tõusnud 0,4 protsenti.
  Pangaaktsiate hinnad langesid, kuna Moody’s kärpis Prantsuse pankade reitinguid. Societe Generale aktsia langes 2,2 protsenti, 18,67 eurole. Credit Agricole’i aktsia hind langes 1,6 protsenti, 4,53 eurole. BNP Paribasi aktsia hind langes 0,4 protsenti, 31 eurole.
  „Kauplejad on võtnud enne nädalalõppu riski mahavõtmise meelestatuse,“ ütles IG Marketsi maakler Terry Pratty Bloombergile. „Euroopa liidrite tegevusele on esialgne tagasiside kaugel positiivsest ja turud reageerivad adekvaatselt.“
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Einar Vallbaum: Narva-Jõesuu muulist sõltub erakordselt palju
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
USA lihtsustab reisimistingimusi
Valge Maja teatas täna, et alates novembri algusest leevenevad reisitingimused mittekodanikele USA-sse reisimisel. Riiki lastakse välismaalased kes on täielikult vaktsineeritud, vahendab Yahoo Finance.
Valge Maja teatas täna, et alates novembri algusest leevenevad reisitingimused mittekodanikele USA-sse reisimisel. Riiki lastakse välismaalased kes on täielikult vaktsineeritud, vahendab Yahoo Finance.
Tootjahinnaindeks tõusis üle 15 protsendi
Tööstustoodangu tootjahinnaindeks, mis iseloomustab Eestis nii koduturule kui ka ekspordiks valmistatud tööstustoodete hindade muutust, tõusis tänavu augustis võrreldes juuliga 1,7 protsenti, aga võrreldes eelmise aasta augustiga 15,5 protsenti.
Tööstustoodangu tootjahinnaindeks, mis iseloomustab Eestis nii koduturule kui ka ekspordiks valmistatud tööstustoodete hindade muutust, tõusis tänavu augustis võrreldes juuliga 1,7 protsenti, aga võrreldes eelmise aasta augustiga 15,5 protsenti.
Kokutajast Eesti parimaks koomikuks ehk kuidas nali andis Ari Matti Mustonenile elutahte
Eesti professionaalseimaks koomikuks nimetatud Ari Matti Mustonen oli karjääri algusajal halb, kokutas ja oli enne esinemist närvis. Aastate pikkuse järjepideva töö ja enda pidevalt ebamugavatesse olukordadesse viimisega avastas ta, et nali on täitnud ta unistused ja andnud ka elutahte.
Eesti professionaalseimaks koomikuks nimetatud Ari Matti Mustonen oli karjääri algusajal halb, kokutas ja oli enne esinemist närvis. Aastate pikkuse järjepideva töö ja enda pidevalt ebamugavatesse olukordadesse viimisega avastas ta, et nali on täitnud ta unistused ja andnud ka elutahte.