• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Suursaadik: Venemaa kaalub jätkuvalt Euroopa aitamist

  Venemaa suursaadik Euroopa Liidus ütles esmaspäeval, et Venemaa kaalub jätkuvalt eurotsooni võlahädas riikide aitamist läbi Rahvusvahelise Valuutafondi, kirjutab uudisteagentuur Reuters.

  Küsimuse peale, kas Venemaa oleks valmis ka otse finantsstabiilsuse fondi panustama, vastas suursaadik Vladimir Tšižov eitavalt, lisades samas, et IMF-le laenamine on tõenäoline.
  Kreml on juba oktoobrist alates oma esindajate väitel tõsiselt kaalunud eurotsooni aitamist läbi valuutafondi, samas kui novembris kritiseeris president Vladimir Putin EFSF-ina tuntud euroala ajutise stabiilsusfondi struktuuri, öeldes, et nii Venemaa kui ka teised tähtsamad arenguriigid valiks eurotsooni abistamisel tee läbi IMF-i.
  Tšižov vihjas oma intervjuus, et Venemaa on küll nõus panustama, kuid tänu selle eest peaks kajastuma suurte arenguriikide sõnaõiguse suurenemises valuutafondi otsustusprotsessides.
  Autor: Maarja-Liis Mitri
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Nestor: kahetoalistele korteritele varsti enam ostjaid ei leidu
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Riik viib lennufirmad ühe tiiva alla
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Euroopa liidrid annavad Poolale viimase võimaluse
Poola peaminister Mateusz Morawiecki saabus täna Brüsselisse kaitsma oma riigi justiitsreforme, kuid võib homme Euroopa Liidu tippkohtumiselt lahkuda trahvide ning kohtukutsega.
Poola peaminister Mateusz Morawiecki saabus täna Brüsselisse kaitsma oma riigi justiitsreforme, kuid võib homme Euroopa Liidu tippkohtumiselt lahkuda trahvide ning kohtukutsega.