• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Halb aasta on Goldmanist viinud suure hulga omanikke

  Varade poolest USA suuruselt viies pank on 2011. aastal kaotanud vähemalt 38 partnerit, liikudes kasumi ja aktsia liikumise alusel halvima aasta suunas pärast 2008.

  Number on välja arvutatud firmasiseste memode, panga aruannete ja uudiste alusel, sest New Yorkis baseeruv pank ise ei avalikusta neid andmeid, vahendab Bloomberg. Sel aastal on Goldman saanud juurde 9 partnerit, kellest 6 tulid Austraalia ühisäri täieliku ülevõtmisega.
  Enam kui kaksteist aastat pärast börsile tulekut premeerib Goldman Sachs endiselt igal paarisarvulisel aastal parimaid töötajaid, kutsudes nad n-ö partneriks, kes saavad osa suurest boonusesüsteemist, mida üle Wall Streeti kadestatakse.
  Kui IPO aastal oli firmas 221 partnerit, siis eelmine aasta oli sama number juba 475. Ühtlasi on tegu ka ühtede suurimate aktsionäridega, kes omavad kokku umbes 13,8% firma aktsiatest.
  "Ma lahkusin Goldmanist pärast 15 fantastilist aastat perekondlikel põhjustel," ütles 2002. aastal partneriks saanud ja juunis lahkunud Robert A. McTamaney. "Ma plaanin midagi ise tegema hakata seoses inimeste raha haldamisega."
  Autor: Fredy-Edwin Esse, California
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Neeme Korv: kui läheks antiutoopia asemel hoopis ... restorani
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
National Geographic muudab Eestis oma ilmumise põhimõtteid
Ajakiri National Geographic suurendab järgmisest aastast Eestis oma eriväljaannete mahtu, mis hakkavad ilmuma iga kahe kuu tagant – kokku kuus temaatilist eriväljaannet aastas. Samal ajal lõpetab üleilmsest koroonaviiruse pandeemiast tingitud reklaami- ja jaemüügi olulise vähenemise tõttu jaanuarist ilmumise National Geographicu eestikeelne põhiväljaanne.
Ajakiri National Geographic suurendab järgmisest aastast Eestis oma eriväljaannete mahtu, mis hakkavad ilmuma iga kahe kuu tagant – kokku kuus temaatilist eriväljaannet aastas. Samal ajal lõpetab üleilmsest koroonaviiruse pandeemiast tingitud reklaami- ja jaemüügi olulise vähenemise tõttu jaanuarist ilmumise National Geographicu eestikeelne põhiväljaanne.
Putin käskis venelastel minna nädalaks palgalisele puhkusele
Venemaa elanikud peavad minema üheks nädalaks palgalisele puhkusele, et võidelda riiki räsiva koroonapandeemiaga, vahendab CNBC.
Venemaa elanikud peavad minema üheks nädalaks palgalisele puhkusele, et võidelda riiki räsiva koroonapandeemiaga, vahendab CNBC.