• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  RSA väljamaksed kasvasid kolmandiku võrra

  RSA Kindlustuse üheteistkümne kuu müügikäive oli 10,9 miljonit eurot. Eelmise aastaga võrreldes kasvas kindlustusettevõtte preemiate maht 63 protsenti, samas kui kahjude kasv jäi kolmandiku piiresse.

  RSA Kindlustuse juhataja Kaido Kepp märkis pressiteate vahendusel, et novembris jätkus ettevõtte jõuline kasv. "Ühe kuuga koguti preemiaid 1,3 miljoni euro eest, samas on lume hilinemine hoidnud kahjuhüvitiste väljamaksed ootuspärases mahus - novembris hüvitasime kahjusid veidi üle 600 tuhande euro eest," täpsustas ta.
  RSA Kindlustus on tänavu 11 kuuga hüvitanud kindlustuskahjusid kokku 5,9 miljoni euro eest ehk 33 protsendi võrra rohkem kui aasta varem. Oktoobrikuu seisuga oli RSA Kindlustuse turuosa Eesti kahjukindlustusturul 5,3 protsenti, millega ettevõte asub kuuendal kohal.
  Kepp ütles, et kuigi november oli Eesti liikluses selle aasta ohvriterohkeim, ei väljendunud see nende portfellis oluliselt suuremates kindlustuskahjudes. Liikluskahjusid hoidis tagasi ka pikk ja soe sügis ning lume viibimine. Küll aga tekitasid novembri torm ja vihm mõningaid varakahjusid nii kodudele kui ka ettevõtete hoonetele.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Urmas Villmann: parim reklaamikanal on Lasnamäe kanal
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Bibikovide eksperiment: raha läks umbropsu Enefit Greeni
Äripäeva uue investeerimiseksperimendi peategelased Gerli ja Roland Bibikov on eksperimendist elevil nagu lapsed enne jõuluvana tulekut. Esimesele tehingule lendasid nad peale suure hurraaga, mis tegi kogenud investor Toomase korraks murelikuks.
Äripäeva uue investeerimiseksperimendi peategelased Gerli ja Roland Bibikov on eksperimendist elevil nagu lapsed enne jõuluvana tulekut. Esimesele tehingule lendasid nad peale suure hurraaga, mis tegi kogenud investor Toomase korraks murelikuks.
Soome president kohtub reedel Putiniga
Pärast Soome presidendi Sauli Niinistö tänast kohtumist NATO peasekretäri Jens Stoltenbergiga andis presidendi kantselei teada, et reedel kohtub Niinistö Moskvas Venemaa presidendi Vladimir Putiniga.
Pärast Soome presidendi Sauli Niinistö tänast kohtumist NATO peasekretäri Jens Stoltenbergiga andis presidendi kantselei teada, et reedel kohtub Niinistö Moskvas Venemaa presidendi Vladimir Putiniga.
Masina- ja metallitööstuse TOPi võitja: kogu sektor kukkus suurelt
Masina- ja metallitööstuse TOPi võitja, laevade remondi ja ümberehitusega tegeleva SRC Groupi juht Hannes Lilp ütles, et kuigi kogu sektor kukkus eelmisel aastal pandeemia tõttu suurelt, suutis ettevõte tänu pikaajalisele strateegiale häid tulemusi teha.
Masina- ja metallitööstuse TOPi võitja, laevade remondi ja ümberehitusega tegeleva SRC Groupi juht Hannes Lilp ütles, et kuigi kogu sektor kukkus eelmisel aastal pandeemia tõttu suurelt, suutis ettevõte tänu pikaajalisele strateegiale häid tulemusi teha.