Salva maksis novembris välja 0,72 miljonit eurot

Anne Oja 15. detsember 2011, 13:56

Salva Kindlustus maksis tänavu novembrikuus kokku üle 0,72 miljoni euro hüvitisi, millest põhilise osakaalu moodustasid liiklus- ning varakindlustuse kahjud.

Suurimad hüvitiste summad kuulusid Salval novembris väljamaksmisele liikluskindlustuses, kus hüvitati ligi 287 000 euro eest kahjusid ning varakindlustuses, kus maksti hüvitisi 172 000 euro ulatuses. Kaskokindlustuse kahjusid hüvitati ligi 152 000 euro ning reisikindlustuse kahjusid veidi rohkem kui 100 000 euro eest.

Möödunud aasta sama perioodiga võrrelduna on Salva Kindlustuse poolt välja makstud hüvitiste kogusumma vähenenud 20% võrra. Salva Kindlustuse AS juhatuse liikme Algor Orava sõnul on kahjud vähenenud peamiselt kasko- ja reisikindlustuses. “Kui kasko- ja reisikindlustuses on välja makstud summad eelmise aasta novembriga võrreldes kuni paarkümmned protsenti vähenenud, siis liiklus- ja varakindlustuses on hüvitiste tase jäänud praktiliselt samaks,” selgitas Orav.

“Eelmisel aastal oli liikluskahjude suurenemise taga varakult maha sadanud lumi ja libedus. Kuigi sel sügisel sarnaseid põhjuseid ei ole, on kahjude tase jäänud samaks. Peamiselt on õnnetused olnud põhjustatud temperatuuride kõikumise tagajärjel tekkinud mustast jääst ning valesti valitud sõidukiirusest,” lisas Orav.

Salva Kindlustus kogus novembris kokku üle 1,2 miljonit euro kindlustusmakseid, üheteistkümne kuuga kokku on Salva poolt kogutud kindlustusmaksete summa ligi 14,1 miljonit eurot.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
15. December 2011, 14:17

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing