• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Salva maksis novembris välja 0,72 miljonit eurot

  Salva Kindlustus maksis tänavu novembrikuus kokku üle 0,72 miljoni euro hüvitisi, millest põhilise osakaalu moodustasid liiklus- ning varakindlustuse kahjud.

  Suurimad hüvitiste summad kuulusid Salval novembris väljamaksmisele liikluskindlustuses, kus hüvitati ligi 287 000 euro eest kahjusid ning varakindlustuses, kus maksti hüvitisi 172 000 euro ulatuses. Kaskokindlustuse kahjusid hüvitati ligi 152 000 euro ning reisikindlustuse kahjusid veidi rohkem kui 100 000 euro eest.
  Möödunud aasta sama perioodiga võrrelduna on Salva Kindlustuse poolt välja makstud hüvitiste kogusumma vähenenud 20% võrra. Salva Kindlustuse AS juhatuse liikme Algor Orava sõnul on kahjud vähenenud peamiselt kasko- ja reisikindlustuses. “Kui kasko- ja reisikindlustuses on välja makstud summad eelmise aasta novembriga võrreldes kuni paarkümmned protsenti vähenenud, siis liiklus- ja varakindlustuses on hüvitiste tase jäänud praktiliselt samaks,” selgitas Orav.
  “Eelmisel aastal oli liikluskahjude suurenemise taga varakult maha sadanud lumi ja libedus. Kuigi sel sügisel sarnaseid põhjuseid ei ole, on kahjude tase jäänud samaks. Peamiselt on õnnetused olnud põhjustatud temperatuuride kõikumise tagajärjel tekkinud mustast jääst ning valesti valitud sõidukiirusest,” lisas Orav.
  Salva Kindlustus kogus novembris kokku üle 1,2 miljonit euro kindlustusmakseid, üheteistkümne kuuga kokku on Salva poolt kogutud kindlustusmaksete summa ligi 14,1 miljonit eurot.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Neeme Korv: kui läheks antiutoopia asemel hoopis ... restorani
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
LHV: Coopi aktsia on ülehinnatud – aeg müüa
LHV on avaldanud uusima analüüsi Coop Panga aktsia kohta. LHV analüütikud toovad välja, et kuigi Coopi kasv vastab nende ootustele, on kolmanda kvartali kasvu ning kasumlikkuse näitajad pigem neutraalsed.
LHV on avaldanud uusima analüüsi Coop Panga aktsia kohta. LHV analüütikud toovad välja, et kuigi Coopi kasv vastab nende ootustele, on kolmanda kvartali kasvu ning kasumlikkuse näitajad pigem neutraalsed.
Euroopa liidrid soovivad Poola küsimuse jätta komisjonile lahendada
Kuigi pea kõik Euroopa Liidu tippkohtumisele kogunenud liikmesriikide valitsusjuhid avaldasid muret Poolas õigussüsteemi sõltumatuse pärast, siis ei soovi enamik ELi liidritest leida lahendust tippkohtumise laua taga, vaid leiavad, et tüli peaks lahendama Ursula von der Leyeni juhitav Euroopa Komisjon.
Kuigi pea kõik Euroopa Liidu tippkohtumisele kogunenud liikmesriikide valitsusjuhid avaldasid muret Poolas õigussüsteemi sõltumatuse pärast, siis ei soovi enamik ELi liidritest leida lahendust tippkohtumise laua taga, vaid leiavad, et tüli peaks lahendama Ursula von der Leyeni juhitav Euroopa Komisjon.
Ida-Viru maakonnas hakkab teehooldustöid tegema Ossipenko võlgades ettevõte
1. oktoobril vahetus Ida-Viru maakonnas transpordiameti hallatavatel riigiteedel hooldelepingupartner, järgnevaks viieks aastaks asus korrashoiutöid tegema Nikolai Ossipenko ettevõte OÜ N&V.
1. oktoobril vahetus Ida-Viru maakonnas transpordiameti hallatavatel riigiteedel hooldelepingupartner, järgnevaks viieks aastaks asus korrashoiutöid tegema Nikolai Ossipenko ettevõte OÜ N&V.