• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  USA börsid lõpetasid üleval, kuid eemal päevastest tippudest

  USA börsid lõpetasid tänase kauplemispäeva üleval kui lootused Ameerika majanduse taastumise pärast üritasid seljatada Euroopa mured.

  Dow Jones: 11870    +47    +0,39%Nasdaq: 2541 +2 +0,07%S&P 500: 1216 +4 +0,33%
  Suurimat tõusu tegid kaitsetööstuse aktsiad, milledele järgnesid omavalitsusettevõtete aktsiad, esmatarbekaubad ja tervishoid. Energiasektor, mis on Euroopa võlakriisi pärast üks haavatavamaid, hoidis börside tõusu tagasi.
  Möödunud nädalal töötuabirahade taotlejate arv langes 3 ja poole aasta madalaimale tasemele. Kullerfirma FedEx teatas täna enda kvartali kasumist, mis ületas Wall Streeti ootusi. Philadelphia detsembri Fed’s Business Outlook üllatas positiivselt kui näitarv tuli 10,3, võrreldes prognoositud 4-ga.
  Jaemüüjate aktsiad tõusid keskmiselt 1% kui National Retail Federation tõstis pühade müügi prognoosi, millele nähakse 3,8%-list tõusu. Varem prognoositi 2,8%-list tõusu.
  Kaheksa S&P sektorit kümnest lõpetasid üleval. Dow Jonesi komponentidest tõusid kõige rohkem JPMorgan: 31,765 (+0,81%) ja DuPont: 43,73 (+1,18%).
  Pankade aktsiatel oli täna jälle hea päev kui KBW Bank Index lõpetas ligi 1% üleval.
  Aetna, Ameerika suuruselt 3. tervisekindlustaja tõstis enda selle ja järgmise aasta kasumiprognoosi. Samuti teatas Aetna, et on ostnud tagasi 40 miljonit aktsiat. Ettevõtte väärtus tõusis täna börsil 1,96%.
  Luksusriiete müüja Michael Korso aktsia lõpetas täna 21% üleval peale IPO-d.
  Toornafta hinnad langesid üle 1%. Brenti toornafta maksab 103,20 dollarit barrel, U.S. Light 93,65 dollarit. Kulla hind jätkas kukkumist, untsi hind USA börside sulgemisel oli 1568 dollarit, olles sessiooniga langenud 1,15%.
  Dollarindeks, mis mõõdab USA dollari käekäiku 6 suurima valuuta vastu kaotas enda väärtusest 0,21 punkti, püsides üle 80. 
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
WeWork jõudis teisel katsel New Yorgi börsile
NYSE börsil alustas täna kauplemist kontorirentija WeWork, mille kahe aasta tagune esimene katse aktsiaid noteerida lõppes fiaskoga.
NYSE börsil alustas täna kauplemist kontorirentija WeWork, mille kahe aasta tagune esimene katse aktsiaid noteerida lõppes fiaskoga.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Videopilt: Enefit Green alustab börsil kauplemist
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.