• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Metro Capital Management rajab Riiga uue Prisma

  Eestis ja Lätis tegutsev kinnisvaraarendaja Metro Capital Management alustas Riias uue Prisma hüpermarketi ehitamist, mis peaks valmima järgmise aasta sügisel.

  Metro Capital Managementi partner Arle Mölderi sõnul on praegu Riias palju kaubanduskeskusi ja uute jaoks ruumi eriti pole. Hüpermarket on aga konkreetse üürniku jaoks. "Meil on pikaajaline leping ja eeldame seda, et Prisma ja Sokos Corporation oma üle saja-aastase ajalooga teavad, mida nad teevad. Kindlasti on praeguses turusituatsioonis agressiivselt laieneda mõistlik ning Prisma teeb seda kogu Baltikumis," lausus Mölder.
  Ehitatav Prisma hüpermarket asub Riia kesklinnas Skanstese tänava vahetus läheduses. "See piirkond on kiiresti muutumas Riia uueks city’ks, kuna seal asub mitu olulist vaba aja veetmise ja spordirajatist, lisaks uued büroohooned ning kortermajad," teatas Metro Capital Management Läti juhataja Aleksejs Ciževskis.
  Metro Capital Management arendab Prisma hüpermarketit oma tütarettevõttele Irbis A SIA kuuluval krundil. Paralleelselt omandas Leedust juhitav, kinnisvarale keskenduv investeerimisfond Lords LB Capital Partners 50% Irbis A SIA-st, teatas ettevõte. Mõlemad pooled kannavad poole arendustööde omafinantseeringust.
  Uude Prismasse tuleb 8000 ruutmeetrit kaubanduspinda, lisaks ehitatakse 9000-ruutmeetrine parkimismaja. Esialgsed ehitustööd algasid oktoobris ja ehituse peatöövõtja on Kartas Buve SIA. Koguinvesteering projekti on ligi 6,5 miljonit eurot, ütles Ciževskis.
  Lords LB Asset Management juhib ca 34,4 miljoni euro väärtuses varasid, investeerides neid oma fondide kaudu Balti riikide kinnisvarasse. 2010-2011 omandas Lords LB Baltic Fund I Tallinna kesklinnas Metro Plaza büroohoone.
  Metro Capital Management arendab kinnisvara Tallinnas ja Riias. Ettevõtte viimaste projektide seas on elamuehitusprojektid Väike-Kalamajas, nn Burmani maja (Kreutzwaldi 12), Kreutzwaldi 7, Raua 10 ja koos Broadgate Capitaliga algatatud 4500-ruutmeetrine luksuslik korterelamu Tallinna vanalinnas (Pikk 36).
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Neeme Korv: kui läheks antiutoopia asemel hoopis ... restorani
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
National Geographic muudab Eestis oma ilmumise põhimõtteid
Ajakiri National Geographic suurendab järgmisest aastast Eestis oma eriväljaannete mahtu, mis hakkavad ilmuma iga kahe kuu tagant – kokku kuus temaatilist eriväljaannet aastas. Samal ajal lõpetab üleilmsest koroonaviiruse pandeemiast tingitud reklaami- ja jaemüügi olulise vähenemise tõttu jaanuarist ilmumise National Geographicu eestikeelne põhiväljaanne.
Ajakiri National Geographic suurendab järgmisest aastast Eestis oma eriväljaannete mahtu, mis hakkavad ilmuma iga kahe kuu tagant – kokku kuus temaatilist eriväljaannet aastas. Samal ajal lõpetab üleilmsest koroonaviiruse pandeemiast tingitud reklaami- ja jaemüügi olulise vähenemise tõttu jaanuarist ilmumise National Geographicu eestikeelne põhiväljaanne.
Putin käskis venelastel minna nädalaks palgalisele puhkusele
Venemaa elanikud peavad minema üheks nädalaks palgalisele puhkusele, et võidelda riiki räsiva koroonapandeemiaga, vahendab CNBC.
Venemaa elanikud peavad minema üheks nädalaks palgalisele puhkusele, et võidelda riiki räsiva koroonapandeemiaga, vahendab CNBC.