• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Murakas: Silmeti müük on aasta äritegu

  Ilmselt on see olnud Silmeti omanike sihikindel tegevus, et arendada firmat ja siis firma müüa, märkis E-Piima juht Jaanus Murakas.

  „Silmeti müük on üks äritegu. Selline suuremahuline ja spetsiifilises valdkonnas tegutsev äri – suur äri, suur raha, rahvusvaheline tasand. Sellega võib tunnustada Tiit Vähi tegevust, ilmselt on see olnud omanike sihikindel tegevus, et arendada firmat ja see siis maha müüa,“ kommenteeris ta küsimust, mis on selle aasta äritegu. "Ja nüüd selle raha edasi kasutamine,“ lisas ta.
  „Kui vaadata, et äritegu, siis äritegu saavad teha ärimehed ning Tiit  Vähi on näidanud, et ta on sihikindlalt oma asja ajanud ja see on viinud tulemuseni,“ nentis Murakas.
  Estraveli juht Anne Samlik märkis, et aasta äriteole häält andes jääb ta turismi juurde. „Estonian Airi uus strateegia ja selge nägemus tulevikust, mis on turismile hästi oluline. Soovin neile väga, et uus strateegia läheb nii, nagu nad plaanivad,“ lausus Samlik.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
WeWork jõudis teisel katsel New Yorgi börsile
NYSE börsil alustas täna kauplemist kontorirentija WeWork, mille kahe aasta tagune esimene katse aktsiaid noteerida lõppes fiaskoga.
NYSE börsil alustas täna kauplemist kontorirentija WeWork, mille kahe aasta tagune esimene katse aktsiaid noteerida lõppes fiaskoga.
Energiavaesus ähvardab muutuda reaalsuseks
Euroopa Komisjoni Eesti esinduse juht Keit Kasemets tõdes, et teatud hinna juures muutub enrgiavaesus Euroopa riikides väga suureks probleemiks.
Euroopa Komisjoni Eesti esinduse juht Keit Kasemets tõdes, et teatud hinna juures muutub enrgiavaesus Euroopa riikides väga suureks probleemiks.
Aasta auto finalistid: elektriautode paremik peab laetud lahingut, aga fossiilikad võivad üllatada
Eesti aasta auto valimise lõppkuuikust leiab nii kaks kõva konkurenti eesrindlike elektri-pereautode seas kui ka odavaima uue auto. Võitja otsustavasse žüriisse kuulub teiste hulgas Äripäeva ajakirjanik.
Eesti aasta auto valimise lõppkuuikust leiab nii kaks kõva konkurenti eesrindlike elektri-pereautode seas kui ka odavaima uue auto. Võitja otsustavasse žüriisse kuulub teiste hulgas Äripäeva ajakirjanik.