Murakas: Silmeti müük on aasta äritegu

Katre Pilvinski 21. detsember 2011, 15:13

Ilmselt on see olnud Silmeti omanike sihikindel tegevus, et arendada firmat ja siis firma müüa, märkis E-Piima juht Jaanus Murakas.

„Silmeti müük on üks äritegu. Selline suuremahuline ja spetsiifilises valdkonnas tegutsev äri – suur äri, suur raha, rahvusvaheline tasand. Sellega võib tunnustada Tiit Vähi tegevust, ilmselt on see olnud omanike sihikindel tegevus, et arendada firmat ja see siis maha müüa,“ kommenteeris ta küsimust, mis on selle aasta äritegu. "Ja nüüd selle raha edasi kasutamine,“ lisas ta.

„Kui vaadata, et äritegu, siis äritegu saavad teha ärimehed ning Tiit  Vähi on näidanud, et ta on sihikindlalt oma asja ajanud ja see on viinud tulemuseni,“ nentis Murakas.

Estraveli juht Anne Samlik märkis, et aasta äriteole häält andes jääb ta turismi juurde. „Estonian Airi uus strateegia ja selge nägemus tulevikust, mis on turismile hästi oluline. Soovin neile väga, et uus strateegia läheb nii, nagu nad plaanivad,“ lausus Samlik.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    29. December 2011, 09:17
    Otsi:

    Ava täpsem otsing