Katre Pilvinski • 21. detsember 2011 kell 12:13

Murakas: Silmeti müük on aasta äritegu

Ilmselt on see olnud Silmeti omanike sihikindel tegevus, et arendada firmat ja siis firma müüa, märkis E-Piima juht Jaanus Murakas.

„Silmeti müük on üks äritegu. Selline suuremahuline ja spetsiifilises valdkonnas tegutsev äri – suur äri, suur raha, rahvusvaheline tasand. Sellega võib tunnustada Tiit Vähi tegevust, ilmselt on see olnud omanike sihikindel tegevus, et arendada firmat ja see siis maha müüa,“ kommenteeris ta küsimust, mis on selle aasta äritegu. "Ja nüüd selle raha edasi kasutamine,“ lisas ta.

„Kui vaadata, et äritegu, siis äritegu saavad teha ärimehed ning Tiit  Vähi on näidanud, et ta on sihikindlalt oma asja ajanud ja see on viinud tulemuseni,“ nentis Murakas.

Estraveli juht Anne Samlik märkis, et aasta äriteole häält andes jääb ta turismi juurde. „Estonian Airi uus strateegia ja selge nägemus tulevikust, mis on turismile hästi oluline. Soovin neile väga, et uus strateegia läheb nii, nagu nad plaanivad,“ lausus Samlik.

Hetkel kuum