• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  USA börs: S&P 500 lõpetas aasta lõikes plussis

  Wall Street lõpetas täna rohelisena, olles rallinud 4 päeva järjest. S&P 500 aktsiaindeks jõudis aastases lõikes plussi kui börse toetasid paremad kui oodatud majandustulemused.

  Dow Jones: 12294    +124    +1,02%Nasdaq: 2619 +19 +0,74%S&P 500: 1265 +11 +0,90%
  S&P 500 on nelja päevaga tõusnud rohkem kui 5% ning jõudnud aastases lõikes positiivsele territooriumile. Investorid jälgisid viimaseid majandusuudiseid, kuid jäävad ettevaatlikuks 2012. aasta suhtes.
  USA ühepereelamute müük tõusis 7 kuu kõrgeimale tasemele novembris ning majade pakkumine turul oli 5 ja poole aasta madalaimal. Andmed lisavad lootustandvaid märke eluaseme sektorist, mis on pikka aega tekitanud börsidele muret. Käesoleval aastal on pankade aktsiad kõige suurema löögi all olnud kui S&P sektoritest on finantssektor üks halvimaid olnud. 
  Eastman Kodaki aktsia tõusis üle 10% kui fototööstuse üks pioneere teatas, et teeb suuri muutusi juhatuses ning müüb enda üksuse, mis valmistab želatiini, mida kasutatakse fotode tootmiseks. Rambuse aktsia tõusis 12% kui ettevõte sõlmis litsentsilepingu Broadcomiga. Sunpoweri aktsia tõusis üle 2,5% kui päikesepaneelide valmistaja ütles, et ostab rivaali Tenesoli.
  Nafta hinnad näitasid kerget tõusu kui globaalsed julgeolekuriskid on päevakajalised. Brenti toornafta kerkis 0,1% 108 dollarini barrelist. U.S. Light toornafta hind kerkis 0,25% 99,8 dollarini barrelist. Kulla hind näitas kerget 0,2%-list langust, untsi hind 1607 dollarit. Hõbeda hind tõusis 0,25% 29,12 dollarini.
  USA 10-aastase võlakirja tootlus tõusis 4% 2,03-ni. Dollarindeks, mis mõõdab USA dollari käekäiku 6 suurima valuuta vastu lõpetas 80 peal.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Urmas Villmann: parim reklaamikanal on Lasnamäe kanal
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Dow ja S&P 500 tõusid uute rekorditeni
Dow Jonesi ja S&P 500 indeksid tõusid täna uute rekorditeni, tulemuste hooajal saab see nädal olema hooaja üks aktiivsemaid, vahendab Reuters.
Dow Jonesi ja S&P 500 indeksid tõusid täna uute rekorditeni, tulemuste hooajal saab see nädal olema hooaja üks aktiivsemaid, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: aina uusi turge vallutav Eesti pank
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Majutusasutuste kogemused hullude klientidega: poissmehed leiavad alati vahukustuti üles
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.