• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Google+ võib saada 400 miljonit kasutajat

  Google Inc. on lisanud 625000 kasutajat päevas enda Google+ sotsiaalvõrguteenusesse. Kui selline kasvutempo jätkub, võib järgmise aasta lõpuks kasutajate arv jõuda 400 miljonini, kirjutab Bloomberg.

  „Google+ populaarsus on viimastel nädalatel kiiresti kasvanud kui veerand kõikidest kasutajatest on liitunud detsembris,” ütles Paul B. Allen, Ancestry.com-ist, mis jälgib Google+ mitteametlikku statistikat.
  Maailma suurim otsingumootor Google sotsiaalvõrgustiku eesmärk on pakkuda konkurentsi Facebookile, millel on üle 800 miljoni kasutaja. Google+ tutvustati avalikkusele selle aasta alguses ning avati kasutajatele septembris.
  Google on viimastel kuudel keeldunud avaldamast ametlikku Google+ kasutajate arvu, kuid oktoobri seisuga oli kasutajate arv rohkem kui 40 miljonit.
  Alleni sõnul toob Google+ kasu Androidi platvorm, mille kaudu on lihtne sotsiaalvõrku sisse logida. Samuti mida rohkem inimesi registreerub, seda enam kutsuvad nad sinna ka enda sõpru ja pereliikmeid, kasvatades niimoodi jõudsalt kasutajate arvu.
  Facebook valmistub aga IPO-ks, et rahastada enda laienemist. Ettevõte plaanib järgmine aasta börsile tulles koguda 10 miljardit dollarit, mis tähendaks, et maailma suurima sotsiaalvõrgustiku turuväärtus ületaks 100 miljardi dollari piiri.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Nestor: kahetoalistele korteritele varsti enam ostjaid ei leidu
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Riik viib lennufirmad ühe tiiva alla
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Euroopa liidrid annavad Poolale viimase võimaluse
Poola peaminister Mateusz Morawiecki saabus täna Brüsselisse kaitsma oma riigi justiitsreforme, kuid võib homme Euroopa Liidu tippkohtumiselt lahkuda trahvide ning kohtukutsega.
Poola peaminister Mateusz Morawiecki saabus täna Brüsselisse kaitsma oma riigi justiitsreforme, kuid võib homme Euroopa Liidu tippkohtumiselt lahkuda trahvide ning kohtukutsega.