Ave Lepik • 14. mai 2012 kell 13:12

Kaitseminister Reinsalu andis ametivande

Täna astus ametisse uus kaitseminister Urmas Reinsalu, kes andis Riigikogu ees ametivande.

„Asudes täitma Vabariigi Valitsuse liikme kohustusi, olen teadlik, et kannan selles ametis vastutust Eesti Vabariigi ja oma südametunnistuse ees. Tõotan pühalikult jääda ustavaks Eesti Vabariigi põhiseaduslikule korrale ning pühendada oma jõu eesti rahva heaolu ja tuleviku kindlustamisele,“ ütles Reinsalu, lugedes ette valitsusliikme ametivannet.

Kaitseminister Mart Laar lahkus kaitseministri ametist tervislikel põhjustel. Tema lahkumisavalduse esitas peaminister Ansip president Ilvesele möödunud reedel.

Valitsuse koosseisu kuuluvad peaminister Andrus Ansip, haridus- ja teadusminister Jaak Aaviksoo, justiitsminister Kristen Michal, kaitseminister Urmas Reinsalu, keskkonnaminister Keit Pentus, kultuuriminister Rein Lang, majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts, põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder, rahandusminister Jürgen Ligi, regionaalminister Siim Valmar Kiisler, siseminister Ken-Marti Vaher, sotsiaalminister Hanno Pevkur ja välisminister Urmas Paet.

Hetkel kuum