Anne Oja • 30. mai 2012 kell 15:42

Rat Race 2012 kogus rekordiliselt üle 11 000 euro

Eile võidu jooksnud 400 kontorirotti toetavad lasterikaste perede lapsi rohkem kui 11 000 euroga, teatas jooksu korraldanud JCI Eesti Ettevõtlike Noorte Koda.

"Mul on väga hea meel, et enam kui pool aastat pingelist ettevalmistustööd on ennast nii viljakalt ära tasunud,“ kommenteeris Rat Race 2012 projektijuht Kairi Ütsmüts. „Usun, et edu on taganud JCI Tallinna poolt juba üheteistkümnendat korda korraldatud projekti jätkusuutlikkus ning aastate jooksul kasvanud ettevõtete sotsiaalne vastutustunne.”

Eesti Lasterikaste Perede Liidu (ELPL) juht Aage Õunap ütles, et toetus kasvas mulluselt 7000 eurolt 11 000 euroni ja see on liigutav. ELPL võtab stipendiumitaotlusi vastu 1. juunist 31. juulini.

Tänavusel Rat Race'il osales 76 meeskonda ehk ligi 400 kontorirotti. Heategevuslik kontorirottide jooks Rat Race sai alguse New Yorgist. Valgekraedest jooksjad läbivad vanalinna mobiiltelefon käes ja spordijalanõud jalas.

Hetkel kuum