Indrek Kald • 23. september 2012 kell 7:27

Tipprestoranid selgitavad täna parima vutimurul

Eesti tipprestoranid peavad täna Tallinnas koos Soome ja Läti kolleegidega jalgpalliturniiri.

Snelli staadionil toimuv heategevuslik kokkade vutiturniir Chefs Cup 2012 toob kokku Eesti restoranide kokad, et üheskoos aidata paremaks muuta Kihnu kooli söökla seadmepark ja selgitada Eesti restoranide jalgpallimeister.

"Soomlaste Chez Dominique ja Läti restoran Vincents on restoranid, mis meie naabrite juures tutvustamist ei vaja, mõlema puhul on tegemist vaieldamatult oma riigi tippude hulka kuuluvate söögikohtadega," ütles turniiri korraldaja, Pädaste mõisa restorani Alexander peakokk Peeter Pihel.

Kui mullu võtsid Snelli staadionil mõõtu kaheksa Eesti restorani, siis tänavu on heategevuslikul turniiril osavõtjaid 16. "On meeldiv tõdeda, et huvi alles teistkordselt toimuva turniiri kohta on suur ja motivatsioon ühte Eesti koolisööklat aidata tugev," sõnas Pihel.

Sarnaselt eelmisele aastale toimub ka sel korral heategevuslik loterii, kus saab võita õhtusöögi kahele turniirist osa võtvas restoranis.

"Arvestades, et tegu on kokkade jalgpalliturniiriga, ei pea ka pealtvaatajad nälga kannatama – turniiri toitlustamise eest kannab hoolt restoran Mekk ning eriti äge on, et ka Hobipruulikoda tuleb Snelli staadionile joogipoolist pakkuma," lisas Pihel.

Kokkade heategevusliku jalgpalliturniiri Chefs Cup 2012 avalöök antakse kell 12. Osalevad restorani ja alagrupid:

A - Chez Dominique, Senso, Põhjaka Mõis, OKOB - Vincents, Sparkling Grupp, Carmen, Alexander RestoranC - Swissotel, Platz, Mekk, CruD - Tallink, Wicca, Neikid, Leib Resto & Aed

Hetkel kuum