14. märts 2013 kell 12:24

Ajakiri Kaja alustab diskussioonide sarja

Eile PR-auhinna saanud Äripäeva kommunikatsiooniajakiri Kaja alustab märtsis diskussiooniürituste sarja, milles osalevad Eesti suhtekorraldusvaldkonna arvamusliidrid ja kus kõik saavad kaasa rääkida valdkonna aktuaalsetel teemadel.

Esimene diskussiooniüritus toimub neljapäeval, 21. märtsil kell 17 Tallinna Ülikooli Mare maja Kehrwiederi kohvikus (Uus-Sadama 5, 1. korrus), kus arutatakse järgmisel nädalal ilmuva Kaja märtsinumbri teemadel, täpsemalt Eesti suhtekorralduse tänapäevast ja tulevikust.

Arutelus astuvad üles ajakirja märtsinumbri kaanepersoon, Eesti esimese suhtekorraldusbüroo Hill&Knowlton asutaja Peep Mühls ning pika ja mitmekesise kogemusega suhtekorraldajad Hannes Hamburg (Hamburg & Partnerid) ja Allar Tankler (Corpore). Diskussiooni juhib Kaja peatoimetaja Annela Laaneots ning kõik üritusel osalejad saavad samuti võimaluse kaasa rääkida.

Kaja ja EPRA ühised klubiüritused hakkavad toimuma kolm korda aastas: kevadel, sügisel ja talvel. Kaja klubiüritused on EPRA liikmetele tasuta, kõigile teistele on osavõtutasu 10 eurot. Osavõtutasu on võimalik maksta ülekandega (saaja: Eesti Suhtekorraldajate Liit; arvelduskonto: 221012069025 (Swedbank)). Soovi korral väljastatakse arve.

Autor: Kaire Uusen, Ave Lepik

Hetkel kuum