• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  BNP Paribasi kasum vähenes 45%

  Prantsusmaa suurima panga BNP Paribasi esimese kvartali kasum vähenes aastaga 45%, sest tulud kahanesid korporatiiv- ja investeerimispanganduses, kuna mullune varade müük ei kordunud, vahendab Bloomberg.

  Puhaskasum vähenes 2,87 miljardilt eurolt 1,58 miljardile, millega ületati 1,34 miljardi eurone analüütikute ootus.
  Mullu saadi kasumit Klepierre'i osaluse müügist.
  Panga eesmärgiks on vähendada 2015. aastaks kulusid 2 miljardi euro võrra, kasvatades samal ajal Aasias investeerimispangandust ja varahaldust.BNP Paribasi korporatiiv- ja investeerimispanganduse üksuse maksueelne kasum vähenes 1,16 miljardilt 806 miljonile, mis jäi alla analüütikute 877 mln eurosele prognoosile.
  Prantsusmaa jaepanganduse maksueelne kasum vähenes 2,2%, 582 mln eurole, ületades analüütikute 524 miljoni eurost ootust. Tulud vähenesid 2%, 1,78 miljardile eurole.
  Belgias, kus jaepanganduse üksus suleb 150 kontorit ja vähendab 2015. aastaks 1800 töökohta, kasvas maksueelne kasum 7,3% 205 mln eurole. Itaalias vähenes BNP Paribasi pangavõrgu BNLi maksueelne kasum 43% 84 mln eurole. Itaalia üksuses kasvatati halbade laenude provisjone 35% 296 mln eurole.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
USA ekspertide kogu hääletas laialdase kolmanda vaktsiinidoosi vastu
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiameti (FDA) ekspertide kogu Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, kuid soovitab seda siiski vanematele ja riskirühmadele, vahendab Yahoo Finance.
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiameti (FDA) ekspertide kogu Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, kuid soovitab seda siiski vanematele ja riskirühmadele, vahendab Yahoo Finance.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Rahandusministri arvates võiks rahapesu andmebüroo litsentside andmise peatada
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.