Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.
Kastein: eelistame Saku kliente
Saku Õlletehase juht ütles, et väljas söömas käib ta vaid Saku klientide juures.
"See on meile puhtalt häälestuse küsimus. Austame oma kliente ja nende ärisid, nii et asukoha valikul on see esmane printsiip," sõnas Kastein. Tema lemmikud söögikohad Tallinnas on Chedi, klubi Vabank ning Vapiano, mis on tema hinnangul teistsuguse kontseptsiooniga ja väga hea teenindusega. Tartus meeldivad Kasteinale Meat Market ja Suudlevad Tudengid, viimane on Kasteina sõnul "õige ja hea tudengi-feeling'uga pubi".
Hiljutine halb kogemus oli tal Tallinn-Ikla maanteel ühes bensiinijaamas. "Seda tuleb ette, hoolimatust kliendi suhtes kohtab siiski üsna palju. Samas, väikeseid pisiasju, mis teevad tunde heaks, on ka ikkagi päris palju. Meie restoranikultuur ja teeninduskultuur on läinud järjest paremaks," leidis Kastein.
Lisaks Saku õlle olemasolule on Kasteina jaoks söögikoha juures oluline selle koha x faktor. "See on see miski, et sa tunned end selles keskkonnas hästi," selgitas Kastein.