Rainer Saad • 10. mai 2013
Jaga lugu:

Morgan Stanley: naelsterling nõrgeneb

Briti naelsterling jätkab nõrgenemist, vaatama eile avaldatud Suurbritannia paremale kui oodatud majandusandmetele, ütles Morgan Stanley valuutastrateegia juht Hans Redeker CNBCle. 

Redekeri kommentaarid tulid pärast Suurbritannia tööstustoodangu andmeid, mis olid paremad kui oodatud. Sterling rallis küll teiste valuutade vastu, kuid Redekeri sõnul on laiem majanduspilt Suurbritannias nõrk ning see viitab sterlingi langusele. „Vaadata tuleb kogu Suurbritanniat ning nende andmete järgi usun ma, et see viitab nõrgemale sterlingile,“ ütles Redeker.

Nomura valuutastrateeg Saeed Amen ei nõustu Redekeri arvamusega, kuna tema arvates võib sterling lähitulevikus tugevneda. „1,56 dollari juures on meil suur vastupanu tase ja kui sealt murtakse läbi, võib sterling liikuda kõrgemale,“ ütles ta.

Täna kaupleb sterling dollari vastu 0,35% miinuses, euro vastu 0,15% miinuses.

Jaga lugu:
Seotud lood
Hetkel kuum