Indrek Kald • 22. mai 2013 kell 12:29

Üle 50 Tartu ettevõtja sõitis koos Pihkvasse

22.-24. mail on enam kui 50 Tartu ettevõtjat ning linnavalitsuse, Tartu ärinõuandla, kaubandus-tööstuskoja ja Valga linnavalitsuse esindajat Pihkvas.

"Kuna Tartu ettevõtjad on näidanud üles huvi arendada tihedamaid koostöösidemeid vene partneritega, siis otsustas Tartu linnavalitsus korraldada ühise reisi Pihkvasse," märkis delegatsiooni juht, abilinnapea Argo Annuk. "Lisaks ülevaate saamisele kohalikust ettevõtluskeskkonnast tutvustame Pihkva regiooni ettevõtjatele investeerimisvõimalusi Tartumaal," märkis ta.

Külaskäigu eesmärk on luua kontakte, vahetada kogemusi ja leida võimalusi koostööks. Visiidi jooksul kohtutakse Pihkva ettevõtjatega, külastatakse messi Pskov Expo 2013 ja tutvutakse Pihkva ettevõtlusinkubaatoriga.

Tartust osalevad visiidil toiduainetööstus- ja toitlustus-, metalli- ja elektroonika-, puidutööstus-, teenindus- ja turismifirmad, kes otsivad Pihkvast uusi koostööpartnereid ja kliente.

Hetkel kuum