Kaisa Gabral • 11. juuni 2013
Jaga lugu:

Tallink Hotels: arvestatavat kasvu ei oota

Hetkel on suveks tehtud broneeringute suurus ootuspärane ning hea, kuid eelmise aastaga võrreldes me arvestatavat kasvu ei oota, märkis Tallink Hotelsi juhatuse esimees Taavi Tiivel.

"Välisturistide hulk Tallinnas mõjutab meie täitumust kõige enam. Käesoleva aasta aprillikuu täitumus oli ka Tallink Hotellides kesisem kui samal kuul aasta varem. Samas meie hotelliketis oli aprillis ka näiteid, kus tulemus oli parem kui aasta varem," kommenteris Tiivel.

Majutusettevõtetes peatus statistikaameti teatel tänavu 192 000 välis- ja siseturisti, mis oli 6% vähem kui eelmise aasta samal kuul. Suurenes sise- ja vähenes välisturistide arv.

"Vaatamata langusele aprillis on käesoleva aasta esimesel poolel majutunud klientide hulk siiski kokkuvõttes veidi kasvanud. Suvekuudel, kus eelmistel aastatel on nõudlus ületanud pakkumise, me langust ei prognoosi," lisas Tiivel.

 

Jaga lugu:
Seotud lood
Hetkel kuum