Indrek Kald • 14. august 2013 kell 11:49

Keskerakond tasus suvel 58 000 euro eest valimisvõlgu

Kui juuni lõpus oli Keskerakonnal valimistest 58 000 eurot kohustusi, siis tänase seisuga on partei kinnitusel need kõik tasutud.

Keskerakond esitas täna Erakondade Rahastamise Järelevalve Komisjonile täiendava aruande, mille kohaselt on tasutud kõik valimisvõlad.

Mullu detsembris tasus Keskerakond Danske pangale viimase osamakse viieaastase tähtajaga pangalaenust. Samuti tasus Keskerakond aasta lõpuks ka viimase osamakse kohustusest ehitusettevõtte AS Räga (endine Facio Ehitus) ees.

Erakonna peasekretär Priit Toobal rõhutas, et Keskerakond omab ainsa erakonnana kinnisvara. "Mul on hea meel, et Keskerakond on suutnud oma kohustused korrektselt tasuda ning sealjuures omab väärtuslikku kinnisvara," lisas ta.

Hetkel kuum