Rainer Saad • 10. september 2013
Jaga lugu:

BMW: autoäri on muutumas

BMW juhatuse liige Ian Robertson ütles Frankfurdis toimuval autonäitusel, et Euroopa majanduslangus on läbi ning autotööstuse dünaamika muutumas.

„Euroopa turud on stabiliseerumas madalamal tasemel, kuid me näeme suurt kasvu Hiinast ja Ameerika Ühendriikidest,“ ütles Robertson CNBC-le. „Arenevatel turgudel on selgelt mõningaid väljakutseid ja seda nii majanduslike kui ka valuutade vaatenurgast.“

Robertson lisas: „Võrreldes sellega, mis meil kuus kuud tagasi oli, on autotööstuse ja maailmamajanduse dünaamika muutumas.“

BMW avalikustas Frankfurdis elektriauto i3 ning Robertsoni arvates jõuab BMW sellega uude ajastusse. „See on esimene turule jõudnud auto, mis on loodud eesmärgiga. See on positsioon, kuhu me näeme turgu arenemas.“

Jaga lugu:
Seotud lood
Hetkel kuum