• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  General Electricult oodatust parem kasum

  USA konglomeraat General Electric raporteeris III kvartali tulemustest, mis tulid analüütikute prognoositust paremad tänu lennukimootorite ja naftapuurimisvarustuse nõudlusele, vahendab Bloomberg.

  Korrigeeritud kasum jätkuvatest tegevustest vähenes aastaga 3%, 3,8 miljardilt dollarilt 3,7 miljardile dollarile, kuid püsis 36 sendil aktsia kohta. Analüütikud ootasid 35 senti kasumit aktsia kohta.
  Kompanii juhatuse esimees Jeffrey Immelt püüab suurendada tööstusüksuste kasumeid, kuna kahanev finantseerimisdivisjon võib viia võimaliku tarbimislaenude üksuse aktsiate avaliku pakkumiseni.
  „Meie kolmanda kvartali tulemused olid väga tugevad üleilmses paranevas ärikeskkonnas,“ kommenteeris Immelt tulemuste teates.
  Lennundusüksuse käive kasvas 12% ja nafta- ja maagaasi üksuse oma 18%. Finantseerimisüksuse GE Capitali käive vähenes 5%, 10,7 miljardile dollarile.
  Ühes pensionikulude ja lõpetatud tegevuste tulemustega vähenes General Electricu puhaskasum 9%, 3,19 miljardile dollarile ehk aktsia kohta 33 sendilt 31 sendile.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Auhinnatud personalijuht: mida kaasa pakkida 2021. tööaastast?
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Bitcoini hind kolistas veel allapoole
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Venelaste sotsiaalmeediaplatvorm läks riigi kontrolli alla
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.