Ave Lepik • 31. oktoober 2013 kell 6:05

Põlevkivi Kompetentsikeskus sõlmis eelinkubatsioonilepingu

TTÜ Virumaa Kolledži Põlevkivi Kompetentsikeskus (PKK) aktiviseeris oma pakutavatest teenustest labori- ja intellektuaalomanditeenuse kõrvale ettevõtlusinkubaatori teenuse ning sõlmis esimese eelinkubatsioonilepingu.

Ettevõtlusinkubaator pakub eelinkubatsiooni ja inkubatsioonivõimalusi.  Eelinkubatsiooni eesmärk on selgitada välja äriidee perspektiiv ja potentsiaal, töötada välja toote või teenuse kontseptsioon ning esitleda ideed ekspertkogule. Sisuliselt saab eelinkubatsioonis lihtsalt heast ideest põhjalikult analüüsitud äriidee. Inkubatsiooni eesmärk on toetada alustavat ettevõtjat äriidee elluviimisel ja aidata tal areneda edukaks ja kasvavaks ettevõtteks. Eelistatud on põlevkivi valdkonnaga kokkupuutepunkti omavad ideed.

Ettevõtlusinkubaatoris ootab inkubante Kohtla-Järvel alates veebruarist 6 uut arenduslaboriruumi. Samas hoones asuvad PKK oma kütuste tehnoloogia teadus- ja katselaboratooriumiga ning TTÜ Virumaa Kolledž.

Inkubaatorisse saavad kandideerida aasta ringi tudengid, ettevõtjad, teadus- ja arendustöötajad ning kõik ettevõtlikud inimesed, kel on valdkondlik idee, kuid kes vajaksid abi ideest äriidee formuleerimisel. Samuti on oodatud meeskonna loomisel,alustavad ettevõtjad, kes on pühendunud ja motiveeritud oma äriideed ellu viima; tegutsevad väikeettevõtjad, kes soovivad turule tulla uue toote või teenusega või siseneda uutele turgudele mõne olemasoleva toote või teenusega.

Hetkel kuum