• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kuldar Leis valiti Põlva volikogu esimeheks

  Ühinenud Põlva valla esimesel volikogu istungil 1. novembril kinnitati 12 poolthäälega volikogu esimeheks Reformierakonna nimekirja liige Kuldar Leis, kes võitis opositsiooni ehk IRLi ja sotside kandidaati ühe häälega.

  Ainsana kasutas oma võimalust seatud kandidaatidele küsimusi esitada Arne Tilk (IRL), kes soovis Leisi käest teada, miks ei kutsutud IRLi koalitsoonileppe allkirjastamisele. Leis vastas, et lepingu allkirjastamisele kutsuti vaid selle osapooled, kuid selle sisu koostamisel lähtuti, et seal oleksid sees ka parimad osad IRLi valimisplatvormist, kirjutas LõunaLeht.
  Põlva valla koalitsiooni moodustavadd Keskerakond (seitse kohta), valimisliit Põlva Areng (kolm kohta) ja Reformierakond (kaks kohta). Opositsiooni jäid IRL (kaheksa kohta) ja sotsiaaldemokraadid (kolm kohta).
  Kuldar Leis on börsifirma Premia Foods nõukogu aseesimees ja osanik. Varem oli ta ka toiduainetööstuse juht.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Nestor: kahetoalistele korteritele varsti enam ostjaid ei leidu
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Riik viib lennufirmad ühe tiiva alla
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Euroopa liidrid annavad Poolale viimase võimaluse
Poola peaminister Mateusz Morawiecki saabus täna Brüsselisse kaitsma oma riigi justiitsreforme, kuid võib homme Euroopa Liidu tippkohtumiselt lahkuda trahvide ning kohtukutsega.
Poola peaminister Mateusz Morawiecki saabus täna Brüsselisse kaitsma oma riigi justiitsreforme, kuid võib homme Euroopa Liidu tippkohtumiselt lahkuda trahvide ning kohtukutsega.