Rainer Saad • 7. november 2013 kell 7:39

Skanska hoiatas USA poliitilise olukorra pärast

Rootsi ehitusfirma Skanska AB teatas täna kolmanda kvartali käibe neljaprotsendilisest suurenemist, kuid hoiatas, et mõned projektid USA energiasektoris võivad sealse ebakindla poliitilise olukorra tõttu hilineda.

Skanska kolmanda kvartali tegevuskasum kasvas 1,42 miljardilt Rootsi kroonilt 1,47 miljardile (167 mln euroni). Analüütikud ootasid tegevuskasumiks 1,6 miljardit krooni. Käive kasvas 33,34 miljardilt kroonilt 34,82 miljardile (3,8 mld euroni). Analüütikud ootasid käibeks 28,8 miljardit krooni.

"USA infrastruktuuri turul on oodata energiaga seotud projektide hilinemist," teatas Skanska enda aruandes.

Rootsi ehitusfirma tellimusteraamat kasvas kolmandas kvartalis võrreldes möödunud aastaga 33,34 miljardilt kroonilt 34,82 miljardile.

Hetkel kuum