• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Disneyle tegi haiget kaabelharu kehvem kasumlikkus

  Majandusaasta neljanda kvartali tulemustest selgus, kuidas Walt Disney Co. suurim tuluallikas ehk kaabeltelevisiooni haru koos ESPNiga näitas madalamat kasumit, mis saatis firma aktsia languse teed.

  Disney kvartaalne puhaskasum kasvas aastataguselt 1,24 miljardilt dollarilt 1,39 miljardi dollarini ehk 77 sendini aktsia kohta. See ületas Bloombergi küsitletud analüütikute 76-sendist kasumiprognoosi.
  Maailma suurima meelelahutusäri käive kasvas aastaga 7,3% võrra, 11,6 miljardi dollarini. See lõi analüütikute ootusi, kes prognoosisid käibeks 11,4 miljardit dollarit.
  Küll aga kahjustasid kaabeltelevisiooni haru kõrgemad kulud seoses ameerika jalgpalli ning pesapalli ülekannetega. Haru, mis tavaliselt toodab umbes 40% Disney kogu kasumist, näitas 7% langust.
  "Me arvame, et Wall Street võtab neid kui kehvasid tulemusi, sest kaabeltelevisiooni haru ja tegevuskasum tulid alla ootuste," kommenteeris Bloombergile Sterne Agee & Leach analüütik Vasily Karasyov.
  Investoritele see igatahes ei meeldinud tõesti. Disney aktsia kukkus järelkauplemises tulemuste järel 2,1%, 65,75 dollarini. Selle aasta algusest on Disney väärtpaber kallinenud 35%.
  Autor: Fredy-Edwin Esse, California
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Nestor: kahetoalistele korteritele varsti enam ostjaid ei leidu
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Balti jahuveskite suurost jõudis kolme konkurentsiametisse
Tehing, millega jahutootja Tartu Mill omandab Leedu Baltic Milli, jõudis kolme riigi konkurentsiametite kätte.
Tehing, millega jahutootja Tartu Mill omandab Leedu Baltic Milli, jõudis kolme riigi konkurentsiametite kätte.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.