• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Eesti parimad fondid

  Pärast võimast möödunud aastat pole Eesti investeerimisfondid sel aastal samaväärset võidukäiku paraku näidanud. Küll on aga enamik fondidesse raha paigutanud inimesi taas löönud hoiuseintresse ja inflatsiooni.

  Esmalt tasub mainida, et möödunud aasta oli fondidele erakordselt hea. Mullu 8. novembril ilmunud tabelis olid samad fondid, neist vaid neli näitas alla 7,6% tootlust aasta algusest ning kaks oli miinuses. Kuigi see aasta pole tõus sedavõrd laialdane, on häid näiteid enam kui küll.
  “Madal hinnataseme, ettevõtete tugevad tulemused, fondi investeeringute korrektne positsioneerimine – näiteks õigel ajal tabasime ära AÜE kinnisvaraturu taastumise – ja investorite huvi kasv regiooni vastu on aidanud meid sel aastal fondiga nii tugevat tulemust näidata,” kommenteeris Joel Kukemelk, kelle juhitav LHV Pärsia Lahe Fond on selle aasta algusest konkurentsitult kõige suuremat tõusu näidanud.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Ulla: kui kukud, tõuse ja proovi uuesti!
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Meta jääb vähemalt Nasdaqil esialgu Facebookiks edasi
Nime Meta Platformsiks vahetanud Facebook kaupleb veel mõnda aega Nasdaqi börsil vana sümboli FB all.
Nime Meta Platformsiks vahetanud Facebook kaupleb veel mõnda aega Nasdaqi börsil vana sümboli FB all.
Põllumajandustootjate TOP: olukord on pinev, aga samas ka põnev
Tänavuse Põllumajandustootjate TOPi võitnud teraviljatootja Aru Põllumajanduse OÜ arendusjuhi Karl Lindami sõnul on olukord põllumajandussektoris pinev, ent samas ka põnev.
Tänavuse Põllumajandustootjate TOPi võitnud teraviljatootja Aru Põllumajanduse OÜ arendusjuhi Karl Lindami sõnul on olukord põllumajandussektoris pinev, ent samas ka põnev.
Digi-Eesti lööb Dubai Expol laineid burgeriga
Dubai maailmanäitusele Expo 2020 läks iga riik oma looga. Eesti sõnum on olla maailma kõige edasijõudnum digiühiskond, kuid muljet avaldab ka eestlaste burger.
Dubai maailmanäitusele Expo 2020 läks iga riik oma looga. Eesti sõnum on olla maailma kõige edasijõudnum digiühiskond, kuid muljet avaldab ka eestlaste burger.