• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kulla esimene tõus pärast kuut päeva langust

  Kulla hind on täna üles liikunud tänu kommentaaridele Föderaalreservi tulevaselt juhilt ning kehvadele numbritele USA tööturult.

  USA senati panganduskomiteele ütlusi andnud Janet Yelleni sõnul ei tohiks keskpank liiga vara stiimulite pakkumist lõpetada. Eriti kuna taastumine on sedavõrd õrn, ütles tulevane Föderaalreservi esinaine.
  Ühendriikide tööministeeriumi teatel kukkus töötuhüvitiste taotlejate arv läinud nädalal 2000 avalduse võrra 339 000ni. Bloombergi küsitletud analüütikud prognoosisid taotlejate arvu langemist 330 000ni.
  "Taotlejate arv on loodetust suurem, andes kulla hinnale tõuke," kommenteeris Bloombergile R.J. O'Brien & Associatesi maakler Phil Streible. "Yelleni positiivne sõnavõtt on samuti toeks olnud."
  New Yorgi kaubabörsi Comexi harus tõusis kulla hind täna 1,3%, 1284,50 dollarini untsi kohta. Sellega murdis väärismetall viiepäevase languse, mis oli pikim pärast augustit.
  Autor: Fredy-Edwin Esse, California
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Andi Pleskovski: laopindade turul valitsevad uued trendid
Neil, kel on kiirelt sobivat laopinda tarvis, tasub kärme olla, kirjutab RE Kinnisvara partner Andi Pleskovski.
Neil, kel on kiirelt sobivat laopinda tarvis, tasub kärme olla, kirjutab RE Kinnisvara partner Andi Pleskovski.
Evergrande jättis ka armuajal võlamaksed tegemata Ettevõte liigub pankroti poole
Hiina kinnisvaraarendaja Evergrande ei maksnud 30päevase armuaja jooksul osasid võlgasid tagasi, ütlesid asjaga kursis olevad inimesed Reutersile. See võib tähendada, et massiivset ettevõtet ootab peagi pankrot.
Hiina kinnisvaraarendaja Evergrande ei maksnud 30päevase armuaja jooksul osasid võlgasid tagasi, ütlesid asjaga kursis olevad inimesed Reutersile. See võib tähendada, et massiivset ettevõtet ootab peagi pankrot.
Välisturistide arv jäi oktoobris kriisieelsele poole võrra alla
Statistikaameti andmetel peatus oktoobris majutusettevõtetes üle 227 000 turisti, mis on 44% rohkem kui aasta varem samas kuus. Suurenes nii sise- kui ka välisturistide arv, kuid võrreldes kriisieelse ajaga on olukord nukker.
Statistikaameti andmetel peatus oktoobris majutusettevõtetes üle 227 000 turisti, mis on 44% rohkem kui aasta varem samas kuus. Suurenes nii sise- kui ka välisturistide arv, kuid võrreldes kriisieelse ajaga on olukord nukker.
Omniva juht: oleme valmis konkureerima Boltiga
Omniva nõukogu kinnitas möödunud nädalal ettevõtte viisaastaku plaani, mis näeb ette saada Baltikumi eelistatumaks logistikapartneriks. Mida see endas täpsemalt kujutab, rääkis riigifirma juhatuse esimees Mart Mägi saates "Kuum tool".
Omniva nõukogu kinnitas möödunud nädalal ettevõtte viisaastaku plaani, mis näeb ette saada Baltikumi eelistatumaks logistikapartneriks. Mida see endas täpsemalt kujutab, rääkis riigifirma juhatuse esimees Mart Mägi saates "Kuum tool".