• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Pankrotijutt viis hoopis lisareisideni

  Alles mõni kuu tagasi oli laevaettevõte Väinamere Liinid enda teatel kohe-kohe pankrotti minemas, kui riik majandusministeeriumi vahendusel neile rohkem dotatsiooni ei maksa. Täpsemalt siis rohkem lisareise Virtsu ja Kuivastu vahele sõitma ei telli.

  Majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts lõi käepärast olevad arvud, plussid ja miinused paberil kokku ning lükkas ettepaneku tagasi. Hakates kõva häälega hoopis sellest rääkima, kas mitte riik ise ei peaks asuma mandri ja saarte vahel praamiliiklust korraldama.
  Tuli tegutsema hakata. Sellisest jutust on aga Väinamere Liinidele kahtlemata vähe abi, eriti kui suured laenud ja liisingud ootavad maksmist. Nõnda siis otsustatigi hoopis omal riisikol n-ö kommertsliinid käima panna ja sõidugraafik võimalikult tihe hoida. On see nüüd miskitpidi ennetava sammuna, raha kokkusaamise pisimategi võimaluste ärakasutamisena või millegi muuna mõeldud, polegi oluline. Tähtis on see, et kui tahta, siis saab hakkama küll.
  Igatahes on nii seda praamiühendust kasutavatel ettevõtjatel kui ka muidu reisijatel praegu põhjust pöidlad tugevasti peos hoida, et jää nendest vetest võimalikult kaua eemal püsiks. Seni on laevafirma hinnangul vähemasti lootust, et nende saadav piletitulu ületab kütusekulu ning kommertsliinid tihendavad tõhusalt n-ö riiklikku graafikut.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
USA väikeinvestorid tervitasid Trumpi SPACi vaimustusega
Donald Trumpi meediafirmat börsile vahendava firmaostufirma (SPAC) aktsia on Nasdaqil juba neljakordistunud ja saanud rohkem ostuordereid kui mistahes muu väärtpaber.
Donald Trumpi meediafirmat börsile vahendava firmaostufirma (SPAC) aktsia on Nasdaqil juba neljakordistunud ja saanud rohkem ostuordereid kui mistahes muu väärtpaber.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Videopilt: Enefit Green alustab börsil kauplemist
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.