• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Börs: S&P 500 ületas 1800 punkti piiri

  USA turud jätkasid täna tõusu kui S&P 500 sulgus rekordilisel 1800 punkti tasemel tänu positiivsetele majandusraportitele, mis kahandasid muret Föderaalreservi  detsembrisse planeeritud kärbete osas.

  “Aktsiaturg on alles seedimas seda, mis eile juhtus,” märkis Banyan Partnersi juhtiv turuanalüütik Robert Pavlik, viidates turu elavnemisele tänu vähenenud töötute arvule USAs.
   “Siiski ei tundunud olevat mingit põhjust liikumaks nii palju, nagu me seda tegime. Kahtlemata oli töötusemäära langemine hea uudis, kuid see ei olnud märkimisväärne,” ütles Pavlik, kes lisas, et neljapäevane turgude kasv võis olla põhjustatud viie vabariiklase poolt, kes toetavad Janet Yelleni nimetamist Ben Bernane mantlipärijaks Föderaalreservi juhiks peale viimase ametiaja lõppu jaanuaris.
  Atlanta Föderaalreservi president Dennis Lockhart ütles CNBCle täna, et Föderaalreserv võiks alustada oma võlakirjade ostu vähendamist kui majandus ja finantsturud on selleks valmis.
  Dollar kukkus USA peamiste kaubanduspartnerite valuutade suhtes ajal, mil 10 aastase võlakirjade  tulusus kukkus 3 punkti 2,75%-le.
  Dow Jones tõusis täna 0,26% 16051 punktile. S&P 500 ületas ajaloolise 1800 punkti taseme kerkides  0,5% 1804 tasemele. Nasdaq tõusis 0,57% 3991 punktile.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Urmas Villmann: parim reklaamikanal on Lasnamäe kanal
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
USA aktsia futuurid ennustavad tõusu jätkumist
Tänast päeva on USA suuremad aktsiaindeksite futuurid alustanud tõusuga ning USA suuremate aktsiaindeksite rekordid on kasvule viinud ka Aasia suuremad börsiindeksid
Tänast päeva on USA suuremad aktsiaindeksite futuurid alustanud tõusuga ning USA suuremate aktsiaindeksite rekordid on kasvule viinud ka Aasia suuremad börsiindeksid
Raadiohommikus: aina uusi turge vallutav Eesti pank
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Majutusasutuste kogemused hullude klientidega: poissmehed leiavad alati vahukustuti üles
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.