• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kanada sai üllatuslikult endale uue rikkaima mehe ja naise

  Guinnessi rekordite raamatu omanik investor James Pattison tõusis üllatuslikult Kanada rikkaimaks meheks pärast seda, kui Thomsoni meediaimpeeriumi pärija David Thomsoni osalus perefirmas osutus varem arvatust väiksemaks.

  Pattisonile kuuluv konglomeraatfirma omab kümneid ärisid, muuhulgas toidupoode, välireklaame ning automüügi esindusi. Bloombergi miljardäride indeksi alusel on tema hinnatav varandus 9,5 miljardit dollarit, millega ta on Kanada rikkaim inimene.
  "Ma ei ole numbreid kokku löönud ja ma ausalt ei tea," kommenteeris Bloombergile James Pattison. "Ma ei pööra sellistele asjadele tähelepanu."
  David Thomsonile kuulub umbes 14% firmast Woodbridge, mis haldab pere varasid, kommenteeris pere finantsidega kursis olev ja anonüümsust palunud inimene. Woodbridge'i varade hulgas omab suurimat tähtsust 55% osalus ettevõttes Thomson Reuters, mis on maailma suurim finantsandmete ettevõte ning üks suurimaid meediafirmasid.
  David Thomsoni varandus on Bloombergi arvutuste kohaselt umbes 4 miljardit dollarit, kuigi varasemalt arvati, et talle kuulus kogu Thomsonite pere varandus.
  Thomsoni sugulasele Sherry Brydsonile kuulub aga vähemalt 23% perefirmast Woodbridge ning lisaks veel mitmeid muid ärisid nagu raadiojaam ning hotelliarendaja.
  Madala profiiliga pärijanna varandus on hinnanguliselt 6,5 miljardit dollarit, mis teeb Brydsonist Kanada rikkaima naise. Brydson koos viie teise Thomsoni pereliikmega pole varem kunagi üheski rahvusvahelises rikkurite edetabelis figureerinud. Tema koos nelja sugulasega on Bloombergi andmeil esimesed naismiljardärid Kanadas.
  Autor: Fredy-Edwin Esse, California
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Neeme Korv: kui läheks antiutoopia asemel hoopis ... restorani
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Putin: Tahate rohkem gaasi? Kiitke Nord Stream 2 heaks
Venemaa president Vladimir Putin ütles, et Venemaa saab suurendada gaasitarneid Euroopasse kohe, kui Saksamaa annab kasutusloa Nord Stream 2 gaasijuhtmele, kirjutab Financial Times.
Venemaa president Vladimir Putin ütles, et Venemaa saab suurendada gaasitarneid Euroopasse kohe, kui Saksamaa annab kasutusloa Nord Stream 2 gaasijuhtmele, kirjutab Financial Times.
Energiavaesus ähvardab muutuda reaalsuseks
Euroopa Komisjoni Eesti esinduse juht Keit Kasemets tõdes, et teatud hinna juures muutub enrgiavaesus Euroopa riikides väga suureks probleemiks.
Euroopa Komisjoni Eesti esinduse juht Keit Kasemets tõdes, et teatud hinna juures muutub enrgiavaesus Euroopa riikides väga suureks probleemiks.