28. detsember 2013 kell 4:04

Lodevus tuleks riigist välja heita

Enne kui ettevõtjatelt eelarvepuudujääki võtma hakatakse, tuleks riigi- ja omavalitsuse tasandil lodevus välja heita, leiab ettevõtja ja investor Raivo Hein.

Eestile võiks uus aasta tuua haldusreformi, vanade poliitikute taandumise ja noortele tee lahtitegemise. Lisaks finants­kirjaoskust koolidesse, julgeid ideid ja nende teostamist.

Riigi- ja omavalitsuse tasandil oleks tema sõnul vaja lodevus organisatsioonist välja heita ja see korda teha, enne kui eelarvepuudujääki ettevõtjatelt võtma hakatakse. Küllap leiaks riigiaparaadi kulude ülevaatamisega ka eelarvesse raha juurde, on Hein veendunud.

Osale oma firmadele loodan rahulikku rutiini (kinnisvarahaldus), teistele jällegi korralikku kasvu (jaemüük ja pangandus), ütles Hein. "Kuna minu omanduses on mitmeid ettevõtmisi erinevatest valdkondadest, siis on ühe sõnaga raske öelda, peale selle, et ootan uuelt aastalt kõike paremat," soovis Hein. "Eelkõige ootan majanduse stabiilset tõusu. Kuigi selle aasta kasv jääb protsendi juurde, siis 2–4% järgmine aasta oleks tore."

Autor: 1321-aripaev

Hetkel kuum