Suurhanke võit: Merko remondib trammiliini

03. jaanuar 2014, 16:18

Täna selgus Tallinna 4. trammiliini ehituse riigihanke võitja, kelle ülesanne Pärnu maantee remont Vabaduse väljakust Tondi tänavani ja Pärnu maantee viadukti renoveerimine ning sealse trammiliini ümberehitus.

Tallinna Linnatranspordi ASi riigihanke komisjon tunnistas 4. trammiliini taristu projekteerimise ja rekonstrueerimise edukaks pakkujaks ühispakkujate AS Merko Ehitus Eesti, KMG Inseneriehituse AS ning Ratatek OY pakkumuse maksumusega 26 040 071,72 eurot.

Raepress vahendab, et avalikule hankele esitati kokku neli pakkumust:
- firmalt AS Nordecon;
- ühispakkujatelt Leonhard Weiss RTE AS, Leonhard Weiss GmbH & Co. KG ja Lemminkäinen Eesti AS;
- ühispakkujatelt AS Teede REV-2 ja AB Kauno Tiltai;
- ühispakkujatelt AS Merko Ehitus Eesti, KMG Inseneriehituse AS ning Ratatek OY.

Leping näeb ette trammiteede ning Pärnu maantee depooteede rekonstrueerimise koos teede betoonalusele viimisega, samuti vahetatakse välja kontaktvõrk Tondilt Ülemistele ja Kadriorgu ning uuendatakse kuus veoalajaama. Peale selle rajatakse trammitee pikendus Peterburi tee 2 kinnistule, kuhu ehitatakse ka trammide tagasipöördering.

Kõik tööd on plaanis teha 2014. ja 2015. aasta jooksul.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. January 2014, 11:06
Otsi:

Ava täpsem otsing