Estravel: Bangkokki sõites väldi avalikke kogunemisi

Kaisa Gabral 07. jaanuar 2014, 13:34

Reisikorraldusbüroo Estraveli turundusjuhi Janika Ritsoni sõnul pole valitsusevastased meeleavaldused Tais sinna risimist oluliselt mõjutanud, ometi soovitab ta seal viibivatel turistidel avalikke kogunemisi vältida.

"Meie hinnangul ei ole valitsusevastased meeleavaldused Taisse reisimist oluliselt mõjutanud. Viimaste andmete kohaselt võib Bangkokis ette tulla rahvakogunemisi, mis aga otsest ohtu turistidele ei kujuta," märkis Ritson ja lisas, et enamasti pole Bangkok ka Taisse reisijate lõppsihtpunkt, vaid sealt sõidetakse edasi mõnda kuurortisse, kus on olukord rahulik.
 
Estraveli nõuanded Bangkokki suundujatele:
* reisile minnes tuleks registreerida end välisministeeriumi kodulehel ning teha reisikindlustus;
* enne reisi ja reisi ajal hoida silm peal rahvusvahelistes uudistes Bangkoki kohta jagataval informatsioonil;
* vältima peaks igasuguseid avalikke kogunemisi;
* arvestada tuleb aeglase liiklusega kohapeal.

Ka Eesti välisministeerium soovitab sinna reisijatel vältida ohutuse eesmärgil kõiki meeleavaldusi ja rahvakogunemisi. Kuigi meeleavaldusi on vähemaks jäänud, ei saa välistada uusi rahutusi, märgib välisministeerium.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    13. January 2014, 09:56
    Otsi:

    Ava täpsem otsing