Puhkepäev. Nagu noor Madonna

10. jaanuar 2014, 00:00

Debüütalbumi kaanel nukrutsev nooruke Ameerika laulja Sky Ferreira on seni olnud kitsamas ringis tuntud kui modell, pärast uue albumi ilmumist kogub ta tuntust aga ka muusikuna. Pärast seda, kui mitmed Ameerika Ühendriikide muusikaväljaanded nimetasid Ferreira loo “Everything Is Embarrassing” üheks eelmise aasta parimaks, on noort daami muusikuna märkama hakatud.

Tema täispikk album mõjub ladusalt. Esimesed kolm pala keskenduvad neist kuulaja püüdmisele ja kaasakiskumisele. “Boys” kirjeldab poiste rolli Ferreira elus. Suhteteemaliselt jätkab ka “Ain’t Your Right”. Ja kolmandana kõlav eriti stiilne “24 Hours” näikse olevat kogu maailma raadioeetrite jaoks justkui loodud.

Hoolimata koostööst produtsent Ariel Rechtshaidiga on Sky kohe päris ausalt üllatavalt hea laulja ja tasemel muusik. Noorusest hoolimata võib uskuda tema igat lauldud sõna. Palu rohkem kuulates meenutab blond Ferreira veidi noort Madonnat, kes kunagi omal malbel moel popmuusikamaailma raputas.

Tugev debüütalbum kinnitab tõde – ka peavoolu popmuusika võib väärikat kuulamist pakkuda. Sky is the limit.

 

Hinnang

 • Sky Ferreira – “Night Time, My Time”

Hinnang: 7

Kuula tasuta: www.youtube.com

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

  Vaata kogu kava
  Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
  09. January 2014, 17:12
  Otsi:

  Ava täpsem otsing