Vanalinna baaridele määrati karm lahtiolekupiirang

09. jaanuar 2014, 13:20

Kui eile teatasid Tallinna linnajuhid vajadusest kehtestada kahele vanalinna kärarikkale baarile lahtiolekuaja piirang, siis täna selgus selle karmus.

ERRi uudisteportaal vahendab abilinnapea Kalle Klandorfi sõnu Kuku raadiole, et Suur-Karja tänaval, rahvasuus Bermuda kolmnurgas asuvad baarid Nimeta ja Shooters peavad argipäeviti sulgema uksed keskööl ja nädalavahetustel kell 1 öösel.

"Usume, et see tagab inimestele, kes sel tänaval elavad, unerahu. Tallinn koos politseiga on võtnud vastu esimese tuntava meetme. Vaatame, mis saab, sest iga asi tuleb läbi proovida," lausus Klandorf.

"Tallinn väärib paremat, rahulikke kohti ja rahulikke baare. Ta peaks olema mõnus turismimagnet, mitte selline, kus öösel võib pehmelt öeldes vastu lõugu saada tänava," kaitses Klandorf järgmisest kuust kehtima hakkavat piirangut.

Kuula Kuku uudislõiku siit.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
15. January 2014, 12:38

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing