Riskantne, aga kasumlik

Rainer Saad, Rivo Sarapik 15. jaanuar 2014, 06:03

24aastane Tim Grittan kasvatas säästetud 1500 dollarist kolme aastaga miljon dollarit. Selleks on riskantne, kuid tulus viis.

Grittani on aktsiakaupleja, kelle päevad mööduvad arvutiekraani ees aktsiaid ostes ja müües, teenides kasumit aktsiate hinnaliikumise pealt. Päeva jooksul kaupleb ta kümnete ettevõtete aktsiatega ning kõige kauem on ta ühe ettevõtte aktsiat omanud kõigest kolm päeva. "Ma olen kaubelnud iga päev peaaegu kolm aastat ning see on olnud aeglane päevast-päeva korduv protsess," ütles Grittan ajakirjale Fortune.

Millised tõusud ja mõõnad ta töös ette on tulnud, kuidas õnnestub päevakauplemine (väärtpaberite ost-müük sama kauplemispäeva sees) Eestis ning kuidas selles edukas olla, loe pikemalt tänasest Äripäeva paberlehest.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
27. January 2014, 08:18
Otsi:

Ava täpsem otsing