Salva tegi mullu 11% enam väljamakseid

Indrek Kald 15. jaanuar 2014, 13:04

Salva Kindlustus tegi möödunud aastal võrreldes eelnevaga oma klientidele väljamakseid 11% enam ehk 9,2 miljoni euro ulatuses.

Samas jäi kindlustusseltsi kogutud preemiate maht samale tasemele, ulatudes 15,5 miljoni euroni. Klientidele hüvitatust suurima osa moodustasid liikluskahjud 3,46 miljoni ning kaskokahjud 1,95 miljoni euroga. Varakahjusid hüvitas selts kokku 2,66 miljoni ning reisikahjusid 0,96 miljoni euro ulatuses.

Salva Kindlustuse ASi juhatuse liikme Algor Orava sõnul kasvasid möödunud aastal liikluskindlustuses hüppeliselt välismaal toimunud isikukahjud. "Õnnetused välismaal toimusid peamiselt just Soomes tööl käivate inimestega," märkis ta pressiteates.

"Varakindlustust iseloomustas põlengute kahju kasv aasta teises pooles – riigi parema päästevõimekuse korral võiks need kahjud olla kindlasti väiksemad. Samas Salva kodukindlustuse portfell on ka turul üks kiiremini kasvav, mistõttu on loogiline, et kahjude üldine hulk suurenes võrreldes eelnevaga," ütles Orav.

Salva Kindlustuse AS on 1993 loodud Eesti kapitalil põhinev kahjukindlustusselts.  Salva pakub era- ja äriklientidele kõiki enamlevinud kahjukindlustustooteid, omades 18 esindust ja müügipunkti üle Eesti. Salva annab tööd 120 inimesele.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    15. January 2014, 13:05
    Otsi:

    Ava täpsem otsing