Puhastusimport omandas Rekal Eesti

21. jaanuar 2014, 12:19

Puhastusimport OÜ teatas, et omandas jaanuaris Rekal Eesti AS puhastusalase äritegevuse. Tehinguga läks Puhastusimpordi alla Rekali puhastus- ja desinfitseerimistoodete turustamine ja müük, müügipersonal, kliendibaas ning turundusabi.

Tehingu hinda osapooled ei avalda.

Puhastusimport OÜ on 1994. aastal asutatud Eesti kapitalil põhinev pereettevõte, kes müüb professionaalseid puhastustooteid (puhastusmasinad, -keemia, -töövahendid, hügieenipaberid, prügikotid). Ettevõtte 2012. aasta käive oli 4 mljonit eurot ja töötajate arv 36.

Rekal Eesti AS on 1995. aastal asutatud masinnõudepesu- ja suurköögi puhastuskeemia (masinnõudepesuvahendid, köögihügieeni tooted) müüja Eesti turul, mille aastakäive on 600 000 eurot ja töötajate arv 5.

Rekal Eesti AS emaettevõte on Rootsi ettevõte Rekal Sweden AB.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. January 2014, 12:19
Otsi:

Ava täpsem otsing