Tai Eesti turistile viisavaba

23. jaanuar 2014, 11:08

Homsest saavad Eesti kodanikud reisida Taisse turismi eesmärgil viisavabalt ning viibida seal järjest viisata kuni kolmkümmend päeva, teatas välisministeerium.

„Loodetavasti aitab viisavabadus lisaks turismisuhete ja kontaktide arendamisele edendada ka Eesti ja Tai majandus- ning kultuurisidemeid,“ sõnas välisminister Urmas Paet. „Samas tuleb arvestada praegust pingelist poliitilist olukorda Bangkokis ning olla ettevaatlik,“ lisas ta.

Paeti sõnul jätkab välisministeerium tööd, et tuleks juurde riike, kuhu Eesti kodanikud saaksid viisavabalt reisida. Praegu on Eesti passi omanikule viisavaba sisenemine üle 100 riiki. Viimati lisandusid viisavabade reisisihtkohtadena Tai, Armeenia ja Kõrgõzstan.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. January 2014, 10:43
    Otsi:

    Ava täpsem otsing