DNB Panga juhatus täienes

05. veebruar 2014, 09:30

Alates 27. jaanuarist on AS DNB Panga juhatus viieliikmeline - juhatusega ühines Rein Ojavere, kelle vastutusalaks on ettevõtete pangandus, teatas DNB Pank.

Rein Ojaverel on enam kui 16-aastane rahvusvaheline töökogemus finantssektoris ja ta on töötanud mitmetel ametikohtadel varahalduse ja investeerimispanganduse alal. Enne DNB-ga liitumist oli ta üks varahaldusettevõtte Limestone Investment Management (Northern Star) asutajatest ja analüüsijuht.

Varasemalt töötas Rein Ojavere Hansa Investeerimisfondide analüüsijuhi ja fondihaldurina ning oli investeerimispanga Suprema projektijuht. Tal on magistrikraad Tartu Ülikoolist ja ta omab CFA litsentsi.

DNB on üks Põhjamaade suurimaid finantsgruppe. DNB tegutseb peale Baltikumi ja Põhjamaade veel 19 riigis üle maailma. DNB grupi varade maht 2013. aasta esimese üheksa kuu lõpus oli 299 miljardit eurot. DNB aktsiad on noteeritud Oslo börsil ja 34% aktsiatest kuulub Norra riigile.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. February 2014, 09:30

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing