Mida oodata kaubamajalt?

Romet Kreek 11. veebruar 2014, 10:26

Homme peaks avaldama IV kvartali tulemused Tallinna Kaubamaja.

Swedbank ootab Kaubamajalt neljandas kvartalis 8%st käibekasvu, 137 miljonile eurole. Samas oodatakse puhaskasumi 11%st vähenemist, 7,3 miljonile eurole. Swedbank on andnud aktsiale hoia-soovituse 5,7eurose hinnasihiga.

Müügiefektiivsus ruutmeetri kohta on Selveris, mis annab 70% grupi käibest, kasvanud konkurentsi tõttu kogu aasta kahanenud.

"Eeldame trendi jätkumist ka neljandas kvartalis," kirjutasid Swedbanki analüütikud.

"Tallinna Kaubamaja raporteeris juba oma esialgsed müüginumbrid, mis olid veidi paremad meie oodatust," kirjutasid LHV panga analüütikud. "Siiski on põhifookus marginaalidel ja seda eriti supermarketite segmendis. Marginaalid on olnud nõrgad kogu 2013. aastal, ja me oleme neljanda kvartali suhtes konservatiivsed. Seetõttu ootame neljanda kvartali nõrka kasuminumbrit."

Tallinna Kaubamajale ootab LHV pank 4,9%st aastast IV kvartali käibekasvu, 133,9 mln eurole. Puhaskasumi osas oodatakse 10,8%st vähenemist, 7,3 mln eurole. Aktsia on saanud ostusoovituse 6,45-7,15eurose õiglase väärtuse vahemikuga.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. February 2014, 10:18

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing