Salva Kindlustusel 70 000eurone kahjujuhtum Tais

Indrek Kald 12. veebruar 2014, 13:46

Salva Kindlustuse suurim ühekordne jaanuaris registreeritud kahjujuhtum toimus Tais ja ulatus 70 000 euroni.

Tegemist on üksikisiku poliisiga seotud reisikindlustuse kahjuga, kinnitas Salva Kindlustuse ASi juhatuse liige Algor Orav.

"Seoses sellega, et tegemist on alles käsitlusprotsessis oleva kahjuga, mille andmete avaldamises kannatanu või tema esindajaga kokku lepitud ei ole, ei saa me juhtumit detailsemalt kommenteerida," lisas ta.

Möödunud kuul tegi Salva väljamakseid 750 297 euro ulatuses, mis on võrreldes eelnenud aasta sama perioodiga 27,4 protsenti vähem. "Väljamaksed vähenesid eelmise aastaga võrreldes veidi küll pea igas kindlustusliigis, ent vaatamata pehmemapoolsele talvele on kõige suuremas liigis ehk liikluskindlustuses siiski aastatagusest mõnevõrra suurem summa välja makstud," kommenteeris Orav.

"Silma hakkas, et reisikindlustuses oli talvekuule omaselt kasvanud enim suusaõnnetuste ja haigestumisest tekkinud reisitõrke kahjude arv," märkis ta.

Salva kogus jaanuaris kindlustusmakseid 1,48 miljoni euro ulatuses, mis on võrreldes möödunud aasta sama erioodiga 12,6% enam. Kogutud maksete osas näitasid kasvu pea kõik tooted, kõige suurema, 17,4protsendise tõusu tegi sõidukite kaskokindlustus.

Salva on 1993. aastal loodud Eesti kapitalil põhinev kahjukindlustusselts, mis pakub era- ja äriklientidele enamlevinud kahjukindlustustooteid. Ettevõttel on 18 esindust ja müügipunkti. Salva annab tööd 120 inimesele.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
18. February 2014, 16:29
Otsi:

Ava täpsem otsing