Tobreluts: eesti sportlased on vaeslapsed

14. veebruar 2014, 14:07

Olümpial 29. koha saanud laskesuusataja Indrek Tobreluts ütles, et 20 hulka jõudmine olnuks suur ime.

"Ma ei näe ühtegi adekvaatset põhjust, miks me peaks olema 20 parema hulgas. See oleks ime! Imesid võib juhtuda, aga harva," rääkis Õhtulehele Tobreluts, kes edestas ka legendaarset Ole Einar Björndalenit.

Tobreluts märkis, et tal on tagasisidet, mida Eestis laskesuusatajatest arvatakse. "Tean, mida meist räägitakse. Et jobud oleme!" lausus 37aastane sportlane. "Lihtne on muidugi tugitoolis vaadata ja öelda: kuradi jobud, miks nad ei tule kümne hulka!"

Samas osutas Õhtulehega Sotšis rääkinud Tobreluts, et võrreldes tippudega, on eestlased vaeslaste osas. "Ma saan iga aasta neli paari suuski, aga vahetada neid ei lubata. Hea, kui ostagi lubatakse. Ega selline kerjamine meeldiv ole."

Mis puudutab määrdeid, siis need pole eestlastel kunagi nii-öelda uus ja kuum kaup. "Kasutame tooteid, mis on poelettidel," selgitas Tobreluts. "Praegused uued määrded jõuavad meieni alles kahe-kolme aasta pärast."

Loe lähemalt tänasest Õhtulehest.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    17. February 2014, 10:02
    Otsi:

    Ava täpsem otsing