Börs: turud tegid tagasihoidliku languse

Raido Neemre 25. veebruar 2014, 23:03

USA börsid kukkusid täna. Kodukaupade jaemüüja Hope Depot avalikustas oodatust parema kasumiaruande, mis aitas maandada negatiivsust, mis tulenes tarbijate kindlustunde langusest.

Boeingu aktsiad kukkusid peale seda, kui USA senaator John McCain ütles Reutersile, et planeeritud Apache ründehelikopterite müüki Iraagile oleks pidanud vaatama raporti valguses, mille kohaselt Iraak allkirjastas leppe müüa Iraanile 195 miljoni dollari väärtuses relvi. Valge Maja väljendas muret avalikustatud relvatehingu üle Iraagi valitsusega.

Tesla Model S saavutas Consumer Reports tarbijauuringus esikoha, Ford aga kukkus madalaimale tasemele alates ettevõtte tegevjuhi Alan Mulally firma etteotsa asumisest 2006. aasta septembris. Tesla aktsiad kasvasid peaaegu 14%; Fordi aktsiad olid pisut madamad.

Home Depoti aktsiad kasvasid peale kodukaunistamise jaemüüja teatas oma neljanda kvartali tulemustest, mis ületasid Wall Streeti ootusi. Ettevõtte 2014. aasta majandustulemused aga võivad tulla oodatust madalamad. Macy’s aktsiad kasvasid peale kaubamajaketi neljanda kvartali kasumite avalikustamist.

Indeksite poole pealt kukkus Dow Jones täna 0,22% ning sulgus 16170,71 punktil. S&P 500 kukkus 0,13% ning lõpetas päeva1845,14 punktil. Nasdaq kukkus täna 0,13% ning sulgus 4287,59 punktil.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. February 2014, 23:03
Otsi:

Ava täpsem otsing