Narvast ja Võrust kaob töövaidluskomisjon

28. veebruar 2014, 11:19

Narvas ja Võrus lõpetavad tegevuse töövaidluskomisjonid, teatas tööinspektsioon. Samas ei vähenda see töövaidluste lahendamise kättesaadavust.

1. märtsist hakkab Narvas töövaidlusi lahendama Jõhvi töövaidluskomisjon ning 6. märtsist tegeleb Võru töövaidlustega Tartu töövaidluskomisjon. Paberkandjal saab avaldusi esitada inspektsiooni kohalikus esinduses nii Narvas kui Võrus, dokumente saab saata ka tähtkirjana või elektrooniliselt, digitaalselt allkirjastatuna. Küsimuste korral saab suhelda telefonitsi.

Ümberkorralduse eesmärgiks on ettevõtte töö efektiivistamine ning sellega seoses luua viies töövaidluskomisjon Tallinna, kus töövaidluste arv on 2013. aastal kasvanud 17.5% võrreldes 2012. aastaga. Sama ajaga on Ida- ja Lääne-Virumaa piirkonnas  töövaidluste arv langenud 24,4% ja Lõuna-Eestis 22,4%, selgitas inspektsioon oma pressiteates.

Eelmisel aastal lahendasid töövaidluskomisjonid üle Eesti 2965 töövaidlust.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
15. April 2014, 13:31
Otsi:

Ava täpsem otsing