Viru Rand ehitab spaa asemel kalatsehhid

1321-aripaev 03. märts 2014, 15:27

Viru Ranna uus omanik soovib ujula-, spaa- ja hotellikompleksi rajamise asemel laiendada Toila alevi keskel asuval kinnistul kalatööstust.

OÜ Viru Rand taotles volikogult Jõe tn 12 detailplaneeringu kehtetuks tunnistamist, põhjendades seda plaani muutusega ja sooviga laiendada oma kalatööstust. Viru Ranna tegevjuht Igor Solomkin selgitas Põhjarannikule, et ettevõtte uuele omanikule spaahotelli projekt ei meeldinud.

Ettevõttel on praegu 60 töötajat, aga plaanis on ehitada kaks uut tsehhi ning luua vähemalt 100 töökohta.

“Jutt käib uuest konservi- ja kulinaariatsehhist, mis vastaks kõikidele keskkonna- ja veterinaarianõuetele. See tähendab, et ei tule mingit haisu ning inimesed saavad töötada nüüdisaegsetes tingimustes. Ma ei oska rääkida kõigi Toila elanike eest, aga usun, et need, kellel on vaja tööd, on selle väljavaate üle rõõmsad,” ütles Solomkin Põhjarannikule.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    05. March 2014, 10:00
    Otsi:

    Ava täpsem otsing